Használt hajók

Használt vitorlás és motoros hajók, katamaránok

Nézd meg folyamatosan frissülő kínálatunkat, és válassz a használt hajók közül!

Használt hajót keresel?

Vitorlás, motoros, esetleg katamarán? Örömmel segítünk benne, hogy megtaláld azt a bevetésre kész, kitűnő állapotban lévő használt hajót, amellyel valóra válthatod a hajós életről szőtt álmaidat, és sok-sok életre szóló élményt szerezhetsz a Balatonon vagy a tengereken kalandozva.

Nézz körül oldalunkon, hátha máris megtalálod, amit keresel. A használt vitorlásokból, motorosokból, és kiállítási hajókból álló kínálatunk folyamatosan frissül. Ha éppen nem is találsz az elképzeléseidnek megfelelő hajót, feltétlenül érdemes visszanézni később. 

Mondd el, hogy milyen használt hajót keresel, és felkutatjuk. Ha kifejezetten használt hajót keresel, akár a nemzetközi piacon is megtaláljuk, hazahozzuk és üzembe is helyezzük. Mondd el, milyen hajót képzeltél el, és bízd ránk a többit.

Szeretnéd, hogy szóljunk a friss ajánlatainkról, beleértve a használt hajókat is?

Eladnád meglévő vitorlás vagy motoros hajódat?

Új hajót keresel, és eladnád a régit? Meglévő hajódat készséggel felkészítjük az eladásra: felmérjük a jelenlegi állapotát, majd árelemzést végzünk, hogy segítsünk eldönteni, mennyit kérj érte, végül meghirdetjük és értékesítjük.

Beleszerettél valamelyik használt hajóba? Eladnád a sajátodat?
Keresd kollégáinkat a 06 30 304 1606-os telefonszámon vagy írj az info@pannonyacht.hu címre!
cross