Oceanis 30.1 – használt hajó

110 000 EUR nettó + szállítás

2020-AS BENETEAU VITORLÁS – OCEANIS 30.1

2020-as Beneteau Oceanis 30.1 kiváló állapotban eladó 100 000 EUR nettó áron.

Két kabinos, egy fürdős, világostölgy színű, rendkívül jól felszerelt vitorlás tárolókocsival és téli takaróponyvával, igény esetén balatoni kikötőhellyel.

Az Oceanis 30.1 a Beneteau négyszeresen díjnyertes modellje, amelyet 2019-ben vezettek be.

Tavakra, part menti és off-shore vitorlázásra egyaránt ideális. Kis mérete ellenére hihetetlenül tágas életteret biztosít. Fedélzetén akár hat vendégnek is jut ülőhely, a hajóbelsőben pedig két dupla kabin, a szalon két oldalán két fekvőhely található. A Beneteau összes cruising yachtjára jellemző, hogy a kajütlejáró szöge (3 lépcső 33°) kényelmes lejutást tesz lehetővé a szalonba, ahol tágas, jól felszerelt L-alakú konyhát találunk.

Az Oceanis 30.1 vízvonal felett szélesedő hajótestét a Finot-Conq tervezőiroda tervezte. A hajó súlya optimális, ehhez megfelelő méretű vitorlafelület társul, amelyet elsősorban a square-top mainsail, mint alapfelszereltség biztosít, így minden adott, hogy a vitorlázás minden fázisában jól teljesítsen. A sportos vitorlázás hívei rúdkormánnyal, a megszokott kényelmet kedvelők a klasszikus dupla kormányos verzióban is rendelhetik a hajót.A teljesítmény növelése érdekében az Oceanis 30.1 kiépítése lehetővé teszi génua, Code 0 vagy aszimmetrikus spinnaker használatát.

Külön előny az, hogy a hajó méreténél és tömegénél fogva szimpla engedéllyel/bejelentéssel szállítható, kisteherautóval kíséret nélkül vontatható.

Díjak

Fotógaléria

A képek illusztrációk
A hajó konfigurációja

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

crosschevron-leftchevron-right