Tervezési konzultáció

Elhatároztad, hogy vízre szállsz, és eladó vitorlást, motoros hajót vagy katamaránt keresel? 

Valóra váltasz egy régi álmot és megleped a családot egy úszó nyaralóval, egy gyors, stabil motorcsónakkal a Balatonra, vagy egy világ körüli utakra termett katamaránnal? 
Beszélgessünk az új hajómról

Tervezési konzultáció új vitorlás és motoros hajó vásárlásához

Tudjuk, hogy milyen varázslatos érzés ez az izgalommal teli várakozás, amely új hajód kiválasztását megelőzi (mi is átéltük).

Azt is tudjuk viszont, hogy milyen sok kérdés kavarog most benned. “Milyen márkájú, méretű, típusú, felszereltségű legyen a megálmodott hajóm? Milyen hajó illik a szokásaimhoz, a kedvenc vizemhez, a hobbimhoz, a családomhoz, az életemhez?”

A tervezési konzultáción alaposan, lépésről lépésre feltérképezzük az elképzeléseidet, és segítünk eldönteni, pontosan milyen hajó illik a terveidhez, az életstílusodhoz. 

Végül részletes ajánlatot kapsz, melynek birtokában el tudod dönteni, megrendeld-e vágyott új hajódat, és ha igen, pontosan milyen felszereltséggel, konfigurációval.
Beszélgessünk az új hajómról

Hogyan zajlik a tervezési konzultáció?

A személyesen zajló tervezési konzultáción Budapesten  vagy a cég balatonfüredi központjában találkozol Láng Róberttel, a Pannon Yacht alapító-ügyvezetőjével, aki maga is a hazai és nemzetközi hajós élet ismert alakja, szenvedélyes hajós. Nemcsak a hajókról tud (szinte) mindent, de a kezdő hajósokról is, ezért bátran rábízhatod magad. Még akkor is segít körvonalazni az elképzeléseidet, ha csak annyit érzel biztosan: te is hajózni szeretnél.

Ilyen és ehhez hasonló ismerkedő kérdésekre számíthatsz:

Hol szállsz vízre az új hajóddal? Tengeren, tavon, folyamon? 
Mire használod majd jellemzően az új vitorlás vagy motoros hajót? Napi kirándulásokat tervezel a kikötőbe visszatéréssel? Vagy több napos túrákat képzeltél el, amikor új kikötőket, új partokat fedezel fel otthoni kényelemben?
Wellnessre hajazó, önfeledt hajózásra vágysz a családdal, a barátokkal, az üzleti partnerekkel? Vagy a napozás, a csobbanás mellett a teljesítmény, a sebesség is játszik?
Mi a helyzet a hajózásban jártassággal? Rendelkezel hajózási tapasztalattal, vagy lesz a fedélzeten más, aki tud ebben segíteni?

Miután közelebbről is megismertünk, rád szabott javaslatot teszünk a megfelelő méretű és típusú vitorlás vagy motoros hajóra.

Csak néhány a legfontosabb szempontok közül: a kabinok, a fürdők száma és elrendezése, a motor vagy a tőkesúly mérete. A vitorlázat és kötélzet típusa, a bútorzat és a berendezések kialakítása, a kárpitozás, az alkalmazott technológia, elektromos berendezések. Még a konyhai felszereltség is döntő lehet, hiszen aligha van megnyugtatóbb egy óriási hűtőnél, miközben több napig szelitek a nyílt vizet egyik partról a másikra tartva.

Következik a konkrét ajánlat,

melyben figyelembe vesszük a fenntartás vagy az üzembe helyezés költségeit is. Képet kapsz a finanszírozási lehetőségekről is, és ha úgy gondolod, felvesszük a kapcsolatot pénzügyi partnereinkkel is, hogy minél előbb kézhez kapd a pénzügyi ajánlatot is.

A tervezési konzultáció nem jár kötelezettséggel, de akár aznap, a személyes találkozón is úgy dönthetsz, hogy megrendeled álmaid hajóját. Ha így tesztel a vezető yachtgyártók valamelyike hamarosan megkezdi hajód építését, és nemsokára egy új történet kezdődik.

Találkozzunk a tervezési konzultáción!

Balatoni hajósélet, tengeri túrák, nyaralás a nyílt vízen ringatózó saját yachton? 

Kiválasztjuk az életstílusodnak és hajózási jártasságodnak megfelelő hajót, majd ajánlatot kapsz az árra, de akár finanszírozásra is. Hogy az élmény teljes legyen, a tervezést követően egy állóhajón elköltött ebéd közben beszélgetünk hajós álmaidról. Hogy innen új hajód megrendelése felé navigálsz-e tovább, az csak rajtad múlik.

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

cross