CNB egyedi gyártású hajók

Tengerálló blue water cruiser, elsősorban a nyílt vizek rajongóinak. Tengeri kalandokhoz tervezték, a parttól távoli időjárást is jól tűri, több hétre elegendő készletet is tárolhatsz rajta, és akár a Földközi-tengert is átszelheted vele. A blue water cruisereket a CNB Yachts központjában, Monfalcone-ban készítik el neked.

A CNB vitorlásainak nagy előnye, hogy fedélzeti eszközeit úgy fejlesztették ki, hogy akár kis létszámú legénység, még akár egy pár is magabiztosan tudja kezelni azokat.

Kérj tervezési konzultációt, és segítünk megtalálni a neked való CNB hajót!

Melyik a te CNB hajód? Nézd meg választékunkat!

Kezdd el az ismerkedést oldalunkon, és folytasd a tervezési konzultáción!

CNB 66

A CNB 66-ot nagyméretű terek jellemzik, a fedélzet rendkívül letisztult és sima, még az önváltós fock sínje és a tetőablakok sem állnak ki a fedélzet síkjából, a kötelek is rejtve vannak, így akadálymentesen lehet végigsétálni a fedélzeten, vagy pihenni, napozni.


Érdekel, beszélgessünk

CNB 76

A CNB 76 finom vonalait látva aligha gondolnánk, hogy szalonjának magassága meghaladja a 2 métert és majdhogynem 360 fokos kilátást biztosít. Óriási hajó, mégis akár 2 fő is tudja kezelni.

Saját, központi csörlőt kapott a nagyvitorla schottja, ezen felül két pár – megint csak elektromos – csörlő állítható szolgálatba. És mind az öt kényelmesen elérhető a kormányállásból. Akár egy 3 méter hosszú kismotorost is el tudunk helyezni a hajó dingi garázsában.


Érdekel, beszélgessünk

CNB 78

A CNB 78 a CNB tapasztalatát és a Solaris tudását ötvözi egy modern és tengerálló luxusjachttá, amely a tengerek és az óceánok meghódítására hivatott. Óriási, nagyteljesítményű hajó, mégis akár 2 fő is tudja kezelni.

A luxusjacht szalonjának magassága meghaladja a 2 métert és majdhogynem 360 fokos kilátást biztosít. A szalon a kokpit kiterjesztése; az üveg válaszfalak és a panoráma tető növeli a szabadság érzetét, amit a fa, lakkfelületek és textíliák közötti finom egyensúly tovább fokoz. A hajó bútorzata kortárs, ugyanakkor elegáns, designermárkákat vonultat fel, melyek személyre szabhatóak.

A CNB 78 4 kabint kínál: egy tulajdonosi lakosztályt és 2 vendégkabint plusz egy személyzeti kabin. A vendégek két egyforma méretű franciaágyas kabinban pihenhetnek, míg a tulajdonos lakosztálya egy 80 láb hosszú jachthoz méltóan a hajó elejének teljes területét elfoglalja. A hajó hátsó része a legénység területe , egy profi konyhával és egy dupla kabinnal.

 


Specifikációja letölthető itt.


Érdekel, beszélgessünk

CNB 88

A CNB 88 a 76-os modell hihetetlen funkcionalitását veszi át, még több térrel és sok finomítással. A luxusvitorlásban tovább nőtt a tulajdonosi kabin mérete és három egyforma méretű vendégkabinnak is jutott hely. A legénység számára 2 kétágyas kabinból álló rész került kialakításra. Ez a modell is hű a CNB-re jellemző kiváló tengeri tulajdonságokhoz, a hajótest különleges kialakítása révén a márkára jellemző kényelem és teljesítmény biztosított. A 90 lábas luxusjacht manőverezése könnyű, akár 2 fő is tudja kezelni az óriási vitorlást.

A márka szellemiségének és stílusának megtartásával, amely hozzájárul a sikerhez, egy világosabb, modernebb belső teret terveztek. A hajó bútorzata nagyon elegáns designermárkákat vonultat fel. A luxusjacht szalonját három, a tulajdonosi kabint két féle elrendezésben lehet választani. 3 vendégkabin is helyet kap a hajón, 2 franciaággyal és 1 különálló ággyal. A legénység számára két kabin került kialakításra.

Specifikációja letölthető itt.


Érdekel, beszélgessünk

Megtetszettek a CNB vitorlások? Keress bennünket!

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

cross