Új hajó finanszírozás

Új hajódat egy vonzó pénzügyi konstrukció még ellenállhatatlanabbá teheti. Hajóinkat ajánlattól függően akár 10% önerővel elviheted. Ismerd meg a főbb finanszírozási konstrukciókat és keresd kollégáinkat a részletekért!
Finanszírozási lehetőségek

Új vitorlás és motoros hajók, tengeri yachtok finanszírozása, pénzügyi konstrukciók akár 10% önerőtől

Érdekel egy remek pénzügyi ajánlat új hajód finanszírozására? A Pannon Yacht az ötlettől a vízre bocsátásig elkísér, és ebben természetesen benne van a finanszírozás is.

Új vitorlás vagy motoros hajódat megvásárolhatod egy összegben is, de nagyon kedvező finanszírozási konstrukciókat is biztosítunk. A Beneteau, Bali, CNB, a Solaris, a Wellcraft és a Four Winns új hajómodelljeit akár 10% önerővel is elviheted, a konkrét ajánlattól függően.

Ahogyan új hajód is az életstílusodhoz, igényeidhez alkalmazkodik, úgy a finanszírozás módja is többféle lehet, attól függően, hogy számodra (vagy céged számára) melyik konstrukció a kedvezőbb. 

Tartós bérlet új vitorlás és motoros hajó vásárlásához

Ismerd meg, mit tud a tartós bérlet, illetve a zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing!

Mi az a tartós bérlet? Egy egy olyan pénzügyi konstrukció, amely az egyösszegű vásárlástól, a beruházási hiteltől vagy pénzügyi lízingtől eltérően a bérlésre épül.

Miért lehet előnyös számodra a tartós bérlet hajóvásárláskor? Ez a külső finanszírozási forma nem terheli a vállalkozásod hitelkeretét. A bírálati folyamat is egyszerűbb és gyorsabb, kevésbé szigorú, mint egy pénzügyi lízingnél vagy banki beruházási hitelnél. A bérlet időtartama alatt a költségeket elszámolhatod, ezzel csökkentheted társasági adóalapodat, költségként elszámolva a kezdő- és a havi bérleti díjat.

Pénzügyi lízingek új vitorlás és motoros hajó vásárlásához

Mi az a pénzügyi lízing? Ennek a finanszírozási formának két fajtája van, a zártvégű és nyíltvégű lízing. 

Mikor melyiket lízinget válaszd? A zártvégű pénzügyi lízing esetében a lízingtárgy, azaz a hajó a lízingbeadó tulajdonában marad a futamidő végéig, így ő jogosult az értékcsökkenés elszámolására. Az utolsó lízingdíj megfizetését követően a lízingtárgy automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül. A lízingdíj kamatrésze a számviteli törvény előírásai szerint költségként elszámolható. A nyíltvégű pénzügyi lízing esetében a futamidő végén a lízingbevevőt vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg. A lízingtárgy, a hajó itt is a lízingbeadó tulajdonában van, de a lízingbevevő könyveiben kerül aktiválásra.

Bele akarsz vágni a hajós életbe, és finanszírozási ajánlatot szeretnél?
Az oldalunkon olvasható információk nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatért keress minket elérhetőségeinken (06 30 304 16 06 | info@pannonyacht.hu) vagy kérj tervezési konzultációt!

Találkozzunk a tervezési konzultáción!

Balatoni hajósélet, tengeri túrák, nyaralás a nyílt vízen ringatózó saját yachton? 

Kiválasztjuk az életstílusodnak és hajózási jártasságodnak megfelelő hajót, majd ajánlatot kapsz az árra, de akár finanszírozásra is. Hogy az élmény teljes legyen, a tervezést követően egy állóhajón elköltött ebéd közben beszélgetünk hajós álmaidról. Hogy innen új hajód megrendelése felé navigálsz-e tovább, az csak rajtad múlik.

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

cross