Wellcraft horgászhajók és bivalyerős motorosok

A Wellcraft a kalandorok és sporthorgászok hajómárkája. Ha az erős motorok, a sebesség izgalma és a nagy hullámok mozgatnak meg, akkor ez a gyors tengerjáró (de folyami hajózásra is ideális) horgászhajó a te választásod. 

A tengerálló Wellcraft modelleket arra tervezték, hogy feszegesd a határokat – hogy eljuss a horizonton túlra, ahol a víz extrém mély, és ahol az igazi kaland kezdődik.

Sport- vagy hobbihorgász vagy? Az offshore hajózás éllovasa meggyőző választás a sporthorgász szegmensben is. A Fisherman horgászhajókat számos olyan extrával, funkcióval és elektronikai megoldással szerelték fel, melyeknek nagyon fogsz örülni.
A közel 100 km/h utazósebességű Wellcraft hajók határozottan robusztusak. Hajótestüket az extrém folyami és tengeri élményekhez tervezték, ugyanakkor az átlagon felüli komfortra sem panaszkodhatsz.

Ízleld meg a Wellcraft életérzést!

Kezdd el az ismerkedést oldalunkon, és folytasd a tervezési konzultáción!

Wellcraft 355

  • A legújabb Wellcraft motoros hajónak az időjárás szinte nem is számít, kis túlzással semmi sem állíthatja meg, ha te felfedező útra akarsz indulni.
  • Az újgenerációs cirkáló minden szempontból úttörő: lenyűgöző dizájn, kényelem, és ami a legfontosabb, nagy sebesség és kiemelkedő biztonság jellemzi.
  • Megálmodója az egyik legnevesebb jachttervező, Michael Peters, aki azon kevesek egyike a világon, akik fém-, a kompozit- és a faszerkezetekben is komoly szakértelemmel rendelkeznek.
  • Fontos szempont volt számára, hogy a Wellcraft 355 a legnehezebb időjárási körülmények között is stabilitást, szilárdságot és könnyű irányíthatóságot biztosítson, ezért kétszeresen megerősített hajótestet tervezett a motorosnak.
  • A robusztus hajó belseje is nagyon tágas, kormányállása öt személynek nyújt kényelmes ülőhelyet. A kormányállás ajtaja háborítatlan a kommunikációt biztosít az első és a hátsó pilótafülke között.
  • A hajó orrában lévő három nagy, előre néző napozóágyat speciális szövet borítja, ami a legerősebb napfényben is kellemes hőmérsékletet biztosít.
  • Vendégeidet tágas tárolószekrények, kényelmes padok és kivehető asztal várja.
  • A Wellcraft 355 többféle kialakításra is ad opciót, így a hajóbelsőt maximálisan személyre szabhatod, kényelmes ülőgarnitúrával, rengeteg tárolóhellyel, plüss franciaággyal és egy háromrészes fürdőszobával, külön zuhanyzóval.

Bővebben
Érdekel, beszélgessünk

Wellcraft 435

A Wellcraft 355 nagy sikere után a “nagytestvért” arra tervezték, hogy tovább feszegesse a határokat – túl vigyen a horizonton, ahol a víz extrém mély, és ahol az igazi kaland kezdődik. A motoros jacht zárt kabinos és extrém teljesítményre képes, utazósebessége a 100 km/h-t is elérheti. Ezzel a Beneteau és a Wellcraft forradalmian új kategóriát hozott létre: egy igazi adrenalinhajhász, akár távoli úti célok felfedezésére is alkalmas hajót, mely durva tengeri körülmények között is hihetetlenül stabil, miközben magas szintű kényelmet nyújt.

A zárt kormányállást − amely öt személynek nyújt kényelmes ülőhelyet − magába foglaló szalonba két ajtón (a tat felől és jobb oldalról) keresztül lehet bejutni. A robusztus hajó belseje is nagyon tágas, és ugyanolyan igényes, mint az összes Beneteau modellé, teljesen felszerelt konyha, vele szemben étkezős szalon. Az eltolható és felbillenthető ablakoknak köszönhetően a szalon és a kokpit egybenyitható. Az orrfedélzetén háromfős napozóterasz fokozza az utazók kényelmét.

Az új motoros jachton 4 fő számára található alvóhely, az orrfedélzet alatti kabinban franciaágy és zuhanyzós fürdő található.


Bővebben
Érdekel, beszélgessünk

FISHERMAN SOROZAT

Fisherman 202

A Fisherman 202 hajóval a Wellcraft tervezői újabb magasságokat céloztak meg: családbaráttá alakítottak egy profi horgászhajót. Többszintű platformjáról bármilyen szögből kiválóan működik a távdobás, ugyanakkor családi motorcsónakként a kényelmes hajózáshoz is tágas tereket biztosít.


A specifikációt itt találod
Érdekel, beszélgessünk

Fisherman 243

Luxus horgászat, családi csónakázás vagy tengeri sétahajózás a szenvedélyed? A Wellcraft 243F mindegyik célra kiváló választás. Csakúgy, mint a Fisherman sorozat többi modelljét, ez a hajót is sok extrával és 7 különböző színben érheted el.


A specifikációt itt találod
Érdekel, beszélgessünk

Fisherman 263

Horgászkalandok a családdal – ez a hajó erről szól. A horgászfunkciók a legfontosabbak, de a tervezők a családi kényelemről sem feledkeztek meg. A motorcsónak orrában kényelmesen lehet a tájat csodálni, míg a kormány rész és a tat minden olyan eszközt és funkciót tartalmaz, amelyekre a tapasztalt horgászok vágynak.


A specifikációt itt találod
Érdekel, beszélgessünk

Fisherman 302

A tengeri hajózásra tervezett 302 Fishermanen minden olyan felszerelést megtalálsz, amelyre a horgászathoz szükséged lehet, ha nagyobb halakat szeretnének kifogni és tárolni. Ez a horgászhajó is tágas és többfunkciós, természetesen kellemes családi sétahajózásra is alkalmas.


A specifikációt itt találod
Érdekel, beszélgessünk

Fisherman 352

A Fisherman 352 a sorozat luxus horgászhajója. Egy olyan motoros, amely minden hajósnak és halásznak, horgásznak életre szóló kalandot nyújt. Rengeteg horgászatot megkönnyítő funkcióval és extrával van ellátva, ugyanakkor ezek mellett nagyon kényelmes és tágas hajó tengeri hajózásra is.


A specifikációt itt találod
Érdekel, beszélgessünk

Fisherman 223

A Fisherman 223 új modell a Wellcraft-tól. Profi horgászhajó, ami tágas és kényelmes terei révén családi kalandozásokra is kiválóan alkalmas. 7 színben és Mercury és Yamaha motorokkal érhető el.


A specifikációt itt találod
Érdekel, beszélgessünk

Megtetszettek a tengerálló Wellcraft motoros hajók?

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

cross