Hajóink

9 lábas gumicsónak, 105 lábas luxusyacht, tengeri katamarán vagy egyedi tervezésű vitorlás yacht – új hajód sokféleképpen alkalmazkodhat céljaidhoz.

A világ hat meghatározó, prémium kategóriájú yachtokat gyártó cégét képviseljük Magyarországon, ezért közel 170 új vitorlás és motoros hajó közül válogathatsz. Új vizeken járunk - velünk tartasz?
Tengeri pihenés, túrázás?

Beneteau motoros yachtok

A legnagyobb francia hajógyártó motoros luxusyachtjai tengeri pihenésre, túrázásra és folyami hajózásra is ideálisak. Ismerd meg az elegáns és modern Beneteau sportos cruisereket és luxusyachtokat!
Megnézem
Egy elit társaság tagjaként szállnál a vízre?

Beneteau vitorlások

Prémium kategóriás vitorlás hajók, day boatok hosszabb túrázásokhoz tágas terekkel és ergonomikus dizájnnal a világ vezető hajógyártójától. A 100-nál is több díjat nyert, 140 éves francia Beneteau cég hivatalos magyarországi képviselője a Pannon Yacht.
Megnézem
Már nem is hajót keresel, hanem úszó nyaralót?

Bali katamaránok

Nagy családok és baráti társaságok tökéletes nyaralója: hatalmas életterek, tágas napozó- és pihenőhelyek, egybenyitható szalon és cockpit. A Bali katamaránok között motoros és vitorlás hajót is találsz, a kisebb vitorlás modellek egyre népszerűbbek a Balatonra is.
Megnézem
A vitorlások Maseratiját keresed?

Solaris sportos luxusvitorlások

Nagy teljesítményű sportos luxusvitorlások, melyek a te ízlésedhez és szükségleteidhez igazodnak 1974 óta. Nemcsak képességeikben “leg”-ek, hanem az olasz tervezőknek köszönhetően az ikonikus formavilágban is.
Megnézem
Élményhajózás a tengeren a családdal, a barátokkal?

Four Winns motorcsónakok

Éljetek át minél több felejthetetlen vízi pillanatot a praktikus, kényelmes, nyitott és félig nyitott motorcsónakokkal, melyek a Beneteau legendás műhelyéből kerülnek ki. A bowriderek ikonikus márkája.
Megnézem
Meg sem állnál a Földközi-tenger egyik partjától a másikig?

CNB Tengeri vitorlások

Tengeri kalandokhoz tervezett, a parttól távoli időjárást is jól tűrő, több hétre elegendő készletek befogadására et isalkalmas elbíró hajók, melyek a CNB Yachts központjában, Aquilea-banBordeaux-ban készülnek.
Megnézem
James Bondként szelnéd a habokat motorcsónakoddal?

AB Inflatables merev testű gumimotorosok

A merev aljú felfújható RIB gumihajók a motorcsónakok klasszikusai, immár 1969 óta. Szélesebbek a hagyományos hajóknál, ezért rendkívül stabilak. A Balatonra pedig elektromos hajtással is elérheted őket.
Megnézem
Marlinra horgásznál a nyílt tengeren?

Wellcraft horgászhajók és bivalyerős motorosok

Robusztus, de meglepően gyors horgászhajók és bivalyerős motorosok, melyeket a tervezők családbaráttá is tettek. A kalandorok hajómárkája nemcsak tengeren, de hazai vizeken is bizonyít.
Megnézem

Túl nagy a kinálat?

Segítsetek hajót választani

Megnézem a használt hajókat is

Megnézem a használt hajókat
cross