Charter management

Szeretnéd, ha hajód befektetésként is profitot termelne? Ha azt akarod, megtaláljuk számodra azt a rutinos charter management partnert, aki a yacht bérbeadását gördülékenyen intézi helyetted.
Érdekel a charter management

Charter management, hajóüzemeltetés - ha szeretnéd, hogy hajód profitot termeljen

Hajó, mint befektetés? A charter management egy olyan gyümölcsöző üzleti kapcsolat, ahol a hajód kiadására, üzemeltetésére értékesítésére szerződsz egy charter céggel. Ha azt szeretnéd, hogy hajód profitot termeljen, kérd charter partnereink segítségét!
Érdekelnek a részletek

Mit tesz elégedettségedért a charter management cég?

Folyamatosan bérbe adja a hajódat a charter ügyfeleknek.
Minden adminisztratív feladatot elvégez helyetted (foglalások, fizetések, számlázás).
Vállalja a hajód karbantartását, takarítását, javításait is a charter szezon alatt.
Sőt, ezt követően a téli tárolást is megoldják helyetted.
Rendszeres tájékoztatást kapsz a hajóddal kapcsolatos bevételekről és kiadásokról.

Miért éri meg a charter management szolgáltatás?

Megoszthatod a hajófenntartás teendőit. Hajód fenntartása tulajdonosként akkor is feladatokkal jár, ha az csak a kikötőben áll. Gondoskodnod kell többek között a kikötői díjról, az algagátlózásról és a karbantartásról. Megérkezéskor takarítani kell, letisztítani a sirálypiszkot, feltölteni az akkumulátort, előkészíteni a hajót az indulásra. A charter managementtel ezek a költségek megoszlanak.
Biztonságban érezheted a hajódat. Ha bármilyen kár esne hajódban, a költségeket fedezi a biztosítás vagy a charter ügyfél kauciója. A szükséges javításokat maga a charter cég (vagy egy harmadik fél) végzi, a sérülések jellegétől függően. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően a legapróbb hibákra is fény derül, így azokat azonnal javítják.
Tervezhető befektetés. A chartercég nemcsak minden gondot levesz a válladról, de a hajó még nyereséget is termel, év végén tervezhető bevételnek örülhetsz.

Érdekel a charter management?

Hívj bennünket, írj nekünk, vagy kérj tervezési konzultációt, és szakembereink megtalálják a számodra legkedvezőbb charter management ajánlatot!

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

cross