Four Winns élményhajók emlékezetes családi és baráti túrákra

a vízi sportok kedvelőinek Surf Series sorozatban
“Értékeld a pihenés pillanatait szeretteiddel! Menekülj a természetbe, vegyél egy mély lélegzetet, napozz, élvezd az élet kellemesebb oldalát.” E filozófia szellemében tervezték hajósok hajósoknak a nyitott vagy félig nyitott motorcsónakokat. 

A Four Winns modellekben a forma, a funkció és a stílus egysége érződik; még az ülésbevonat is elegáns varrást kap. Minden hajójuk a legmagasabb minőségű kézművesmunkával készül, az építés során felhasznált anyagok ugyanolyan tartósak, mint amilyen elegánsak. A modellek maximálisan testre szabhatók a színek, az anyagok és a felszereltség tekintetében széles választékkal.

A Four Winns márka új tulajdonosa a Beneteau Csoport, ennek a kapcsolódásnak köszönhető, hogy a modellek a gyártó elektromos meghajtás terén elért eredményeit is felhasználják. Miközben hűek maradnak a Four Winns ikonikus kivitelezéshez.

Melyik a te Four Winns hajód? Ismerd meg a 21 különböző Bowrider, Hybrid Deck és Surf Series modellt!

Kezdd el az ismerkedést oldalunkon, és folytasd a tervezési konzultáción!

Bowrider sorozat

A rendkívül stílusos szériát áthatja az innováció és a részletekre való odafigyelés. Karcsú vonalvezetése megkülönbözteti az új modelleket a piac többi szereplőjétől, az ikonikus profil minden egyes ívével a márka kifinomultságát tükrözi. A kivételes minőségű kézi megmunkálást fényűző textíliák emelik ki, a fényes díszítések pedig csillogva tükrözik vissza a víz szépségét. Igazi klasszikus bowriderek.

Modellek: H1, H1 OB, H2, H2 OB, H2E (elektromos verzió), H4, H4 OB, H6 OB, Horizon 290, Horizon 290 OB


Érdekel, beszélgessünk

Hybrid Deck sorozat

A Hybrid Deck sorozat a kényelemre, a stílusra és az exkluzív kivitelezésre összpontosít. A tágas terek és a jól elhelyezett ülések által a fedélzeten mindenki biztosan megtalálja kedvenc helyét. Részletgazdag kivitelezése és kézi varrású, különleges ülőgarnitúrái révén olyan stílusos motorcsónakokat kínál, amelyek egész biztosan minden kikötőben a figyelem központjába kerülnek.

Modellek: HD3, HD3 OB, HD5, HD5 OB, HD8, HD8 OB


Érdekel, beszélgessünk

SURF sorozat

A Four Winns kifejezetten vízisportokhoz, elsősorban szörfözéshez kifejlesztett sorozata. Sok speciális kiegészítővel felszerelt motorcsónakok, melyek a Mercury és a Volvo Penta innovatív Forward Drive rendszerei révén rendkívüli sebességet is biztosítanak.

A sorozat 5 modellje: H2 Surf, H4 Surf, HD3 Surf, HD5 Surf, HD8 Surf


Érdekel, beszélgessünk

TH36 katamarán

A márka új katamaránját lendületes túrázásra tervezték akár 15 fő számára is kényelmes fedélzeti térrel. A 11,72 méteres hosszához jól passzoló 4,47 méteres szélességbe  minden belefér: kokpitja annyira tágas, hogy a kormányálláson felül van benne egy konyha, valamint egy, az aktuális igények szerint alakítható ülőgarnitúra. Két testében pedig elegáns, franciaágyas lakosztályok kaptak helyet, méretes gardróbnyi tárolóhellyel, illetve akkora fürdőszobával, amelyben elfér a leválasztott zuhanyzó is.

 


Érdekel, beszélgessünk

Megtetszettek a Four Winns hajók?

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.
cross