Szolgáltatásaink

A Pannon Yacht mindenben a társad, ami a hajózáshoz kapcsolódik, a hajóvásárlástól a szervizelésig, vagy az ideális kikötőhely megtalálásáig. Attól kezdve, hogy megcsapott a hajózás szele, odáig, hogy vízre szállsz új motoros hajóddal vagy vitorlásoddal, mi ott leszünk veled. De kollégáinkra, partnereinkre a finanszírozás, szervizelés, vagy a charter management terén is számíthatsz.

Új vizeken járunk - és a kapitány mindig te vagy.

Tervezési konzultáció

A tervezési konzultáció hajós életed nyitánya. Megismerkedünk, feltérképezzük vágyaidat, és segítünk, hogy jó döntést hozz: vitorlás vagy motoros hajót, katamaránt válassz, és hogy milyen típusú, felszereltségű legyen az új hajó. A konzultáció után részletes ajánlatot kapsz, melynek birtokában megalapozottan el tudod dönteni, megrendeld-e új hajódat.
Bővebben

Hajószerviz

Itt az új yacht üzembe helyezésének ideje? Hajód tavaszi és téli karbantartásának teendőit szívesen átengednéd a profiknak? Extrákat szerelnél meglévő vitorlás vagy motoros hajódra? Szervizszolgálatunk szakemberei egész évben a rendelkezésedre állnak.
Bővebben

Új hajó finanszírozás

Új hajódat egy vonzó pénzügyi konstrukció még ellenállhatatlanabbá teheti. Hajóinkat ajánlattól függően akár 10% önerővel elviheted. Ismerd meg a főbb finanszírozási konstrukciókat és keresd kollégáinkat a részletekért!
Bővebben

Charter management

Szeretnéd, ha hajód befektetésként is profitot termelne? Professzionális tanácsadással segítünk, és ha szeretnéd, megtaláljuk számodra azt a rutinos charter management partnert, aki a yacht bérbeadását gördülékenyen intézi helyetted.
Bővebben

A hajóvásárlás folyamata

Mi történik a Pannon Yachtnál a kapcsolatfelvételtől az új hajó vízre bocsátásáig? Mikor, milyen ütemezéssel kell fizetni? Az első, második (vagy sokadik) hajódat vásárolod? Ismerd meg, milyen folyamatra számíthatsz!
Bővebben

Találkozzunk a tervezési konzultáción!

Balatoni hajósélet, tengeri túrák, nyaralás a nyílt vízen ringatózó saját yachton? 

Kiválasztjuk az életstílusodnak és hajózási jártasságodnak megfelelő hajót, majd ajánlatot kapsz az árra, de akár finanszírozásra is. Hogy az élmény teljes legyen, a tervezést követően egy állóhajón elköltött ebéd közben beszélgetünk hajós álmaidról. Hogy innen új hajód megrendelése felé navigálsz-e tovább, az csak rajtad múlik.

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

cross