ÁLMAINK HAJÓI

ÁLMAINK HAJÓI

Küldetésünk, hogy minden hajóstársunk számára megtaláljuk azt a vitorlás, motoros hajót vagy katamaránt, amely számára a legnagyobb hajózási élményt nyújtja. Szeretnénk a hazai piacon is ismertté tenni a legelőremutatóbb hajómárkákat, és személyre szabott ajánlatokkal segíteni a tökéletes választást!

SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Finanszírozás

  • Hajószerviz és szerviz menedzsment

  • Charter menedzsment

CSAPATUNK

Láng Róbert

tulajdonos & ügyvezető

Közel 25 éve kerültem kapcsolatba a hajók világával és ez a kaland egy életre szóló elköteleződést eredményezett. Sokat hajózom a Balatonon, az Adrián és a világ más tengerein. Külön öröm számomra, hogy mára már nem csak a szenvedélyem, de a hivatásom is a hajózáshoz köt. Megtiszteltetés számomra, hogy a világ öt meghatározó, nagy hagyománnyal rendelkező hajógyártóját képviselhetem Magyarországon és folyamatosan bővíthetem a Pannon Yacht szolgáltatásait is.

Detrik Attila

értékesítési munkatárs

Több mint 20 éve dolgozom az értékesítésben, mindig is fontos volt a számomra, hogy olyan
terméket képviseljek, amit magam is megvennék, szívesen használnám. A vitorlázással való
kapcsolatom a 90-es évek elején kezdődött, azóta szenvedélyesen hajózom: a környező
tengereken, de leginkább a Balatonon.
Külön öröm, hogy a hobbim és a munkám ilyen szorosan kapcsolódik,
képviselhetem a Pannon Yacht által forgalmazott hajókat és szolgáltatásokat.
Egy értékesítőnek a legfontosabb az elégedett vevő, arra törekszem minden partneremnél.

Gubek Brigitta

irodavezető

Mindegy milyen nemzetiségű partner ül a túloldalon, mindig kihívás számomra, hogy a vevő igényei és amit cégem kínálni tud, olyan szinten és minőségben találkozzanak, hogy az egy hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat legyen. Engem ez motivál. Imádok utazni és szerencsésnek mondhatom magam, mivel a világ számos részén megfordultam már, és természetesen még több helyre szeretnék eljutni, akár hajóval is…. Személy szerint motoros hajó rajongó vagyok, remélem egyszer tulajdonos is leszek.

Mucsi László

műszaki manager

Hajóépítő mérnökként végeztem, és az elmúlt években több hajó építésében is részt vettem. 5 éve hajószervizzel is rendszeresen foglalkozom. Szerencsés vagyok, mert a hobbim is a vízhez köt, aktívan vitorlázok. 11 Metre One Design osztályban aktívan versenyzek, korábban osztálykapitány és vitorlás egyesületi elnök is voltam. A Nemzeti Közlekedési Hatóság Hajózási osztályán vizsgabiztos, majd balatoni régió csoportvezető beosztásban is dolgoztam.

Segítünk kiválasztani a tökéletes hajót! Legyen az vitorlás, motoros, katamarán vagy luxusyacht.

Küldjön nekünk üzenetet és kollegáink keresni fogják!Érdeklik a legfrissebb iparági hírek, újdonságok és a legjobb új hajó ajánlatok?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!