Rólunk

Vitorlással suhanni a Balatonon, motorcsónakkal szelni a habokat az Adrián, tengeri hajótúrákat tenni a családdal, a barátokkal? Minden nap más kikötőben ébredni, a hűs tengervízbe csobbanni az úszó nyaraló fedélzetéről, horgászkalandokat átélni a nyílt vízen?
Te milyen hajós életre vágysz?
Bármilyenre is, mi megtaláljuk hozzá azt az új vitorlást, motoros hajót vagy katamaránt, amellyel álmod valóra válhat.
Új vizeken járunk. Hajók a 9 lábas motorcsónaktól a kényelmes vitorlásokon át a luxus motoros yachtokig
A Pannon Yacht Kft.-nél 170+ modell közül válogathatsz, melyek közt épp úgy van 9 lábas kis motorcsónak, mint prémium minőségű Beneteau vitorlás vagy luxus motoros yacht és katamarán. 

15+ éve foglalkozunk új vitorlás hajók és motoros yachtok értékesítésével és karbantartásával. Büszkék vagyunk rá, hogy a világ hét meghatározó, prémium kategóriájú yachtokat gyártó vállalatát, a Beneteau-t, a Solaris-t, a CNB-t, a Wellcraft-ot, a Four Winns-t, a Bali-t és az AB Inflatables-t mi képviseljük Magyarországon.

Azon felül, hogy a világ vezető hajómárkáit forgalmazzuk, rendszeresen ott vagyunk a legrangosabb hajókiállításokon is, hogy elsőként érjük el és mutassuk meg az újdonságokat.

A te dolgod annyi, hogy élvezd a hajós életet

Még hajóinknál is büszkébbek vagyunk arra, hogy az első ötlettől a vízre bocsátásig veled vagyunk, és lépésről lépésre végigviszünk a hajóvásárlás folyamatán.

Tervezési konzultáció

A tervezési konzultáción belekóstolhatsz a hajós élményekbe, majd segítünk eldönteni, pontosan milyen hajó való neked. Részletes ajánlatot kapsz, melynek alapján el tudod dönteni, milyen felszereléssel rendeld meg a hajódat.
Bővebben

Finanszírozás

A finanszírozás terén is számíthatsz ránk, szuper ajánlataink vannak, akár 10% önerővel is elvihetők a hajók.
Bővebben

Szervizelés

Amint hajód elkészül, gondoskodunk a szállításáról, a végső összeszerelésről, a vizsgáztatásáról, valamint az üzembe helyezéséről. Az átadás után a szervizelésében, karbantartásban is támaszkodhatsz rán
Bővebben

Charter Management

Ha azt szeretnéd, hogy hajód befektetésként profitot termeljen, akkor bátran add bérbe, erre való a charter management. A megfelelő charter management partner kiválasztásában is tudunk segíteni.
Bővebben

csapatunk

Láng Róbert

 tulajdonos & ügyvezető
Közel 25 éve kerültem kapcsolatba a hajók világával és ez a kaland egy életre szóló elköteleződést eredményezett. Sokat hajózom a Balatonon, az Adrián és a világ más tengerein. Külön öröm számomra, hogy mára már nem csak a szenvedélyem, de a hivatásom is a hajózáshoz köt. Megtiszteltetés számomra, hogy a világ hét meghatározó, nagy hagyománnyal rendelkező hajógyártóját képviselhetem Magyarországon és folyamatosan bővíthetem a Pannon Yacht szolgáltatásait is.

Gubek Brigitta

operatív vezető
Mindegy milyen nemzetiségű partner ül a túloldalon, mindig kihívás számomra, hogy a vevő igényei és amit cégem kínálni tud, olyan szinten és minőségben találkozzanak, hogy az egy hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat legyen. Engem ez motivál. Imádok utazni és szerencsésnek mondhatom magam, mivel a világ számos részén megfordultam már, és természetesen még több helyre szeretnék eljutni, akár hajóval is…. Személy szerint motoros hajó rajongó vagyok, remélem egyszer tulajdonos is leszek.

Találkozzunk a tervezési konzultáción!

Balatoni hajósélet, tengeri túrák, nyaralás a nyílt vízen ringatózó saját yachton? 

Kiválasztjuk az életstílusodnak és hajózási jártasságodnak megfelelő hajót, majd ajánlatot kapsz az árra, de akár finanszírozásra is. Hogy az élmény teljes legyen, a tervezést követően egy állóhajón elköltött ebéd közben beszélgetünk hajós álmaidról. Hogy innen új hajód megrendelése felé navigálsz-e tovább, az csak rajtad múlik.

TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak.

"*" a kötelező mezőket jelöli

cross