ÁLMAINK HAJÓI

ÁLMAINK HAJÓI

Küldetésünk, hogy minden hajóstársunk számára megtaláljuk azt a vitorlás, motoros hajót vagy katamaránt, amely számára a legnagyobb hajózási élményt nyújtja. Szeretnénk a hazai piacon is ismertté tenni a legelőremutatóbb hajómárkákat, és személyre szabott ajánlatokkal segíteni a tökéletes választást!

CSAPATUNK

Láng Róbert

tulajdonos & ügyvezető

Közel 25 éve kerültem kapcsolatba a hajók világával és ez a kaland egy életre szóló elköteleződést eredményezett. Sokat hajózom a Balatonon, az Adrián és a világ más tengerein. Külön öröm számomra, hogy mára már nem csak a szenvedélyem, de a hivatásom is a hajózáshoz köt. Megtiszteltetés számomra, hogy a világ hat meghatározó, nagy hagyománnyal rendelkező hajógyártóját képviselhetem Magyarországon és folyamatosan bővíthetem a Pannon Yacht szolgáltatásait is.

Markó Gábor

értékesítési vezető

Lassan 20 éve dolgozom értékesítési területen és 15 éve ragadott magával a hajózás iránti szenvedély. Első körben a motoros hajók gyorsasága, később a vitorlás hajók összetettsége, kényelme lett vonzó számomra. Magam is hajótulajdonos vagyok, szabadidőmben a Balatonon vagy ha van rá lehetőség, az Adrián hajózom. Kiváltságnak érzem, hogy a legjobb minőségű hajógyárakat képviselhetem, és munkám során saját, személyes tapasztalataimmal is tudom segíteni partnereinket a hajóválasztásban konfigurálásban.

Gubek Brigitta

irodavezető

Mindegy milyen nemzetiségű partner ül a túloldalon, mindig kihívás számomra, hogy a vevő igényei és amit cégem kínálni tud, olyan szinten és minőségben találkozzanak, hogy az egy hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat legyen. Engem ez motivál. Imádok utazni és szerencsésnek mondhatom magam, mivel a világ számos részén megfordultam már, és természetesen még több helyre szeretnék eljutni, akár hajóval is…. Személy szerint motoros hajó rajongó vagyok, remélem egyszer tulajdonos is leszek.

Segítünk kiválasztani a tökéletes hajót! Legyen az vitorlás, motoros, katamarán vagy luxusyacht.

Küldjön nekünk üzenetet és kollegáink keresni fogják!

Érdeklik a legfrissebb iparági hírek, újdonságok és a legjobb új hajó ajánlatok?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!