Oceanis 46.1 – használt hajó

4 HÓNAPIG HASZNÁLT, 2021-ES BENETEAU VITORLÁS – OCEANIS 46.1

Most rögtön vízre szállna?

Azonnal elvihető egy 2021-es Oceanis 46.1 vitorlásunk, melyet mindössze 4 hónapig használtak a Balatonon.

Ár: 457 010 EUR (nettó).

Az Oceanis 46.1 a Beneteau 2018-ban bemutatott modellje, amely 2019-ben European Yacht of the Year díjat nyert.

Lépcsőzetes hajóteste hihetetlen tereket nyit meg, seakeeping teljesítménye mégis átlagon felüli marad. Számos modern, testre szabható szerelvénye könnyedén kezelhetővé és a lehető legkényelmesebbé teszi a vitorlást. A nagyméretű ablakok révén a hajó belseje rendkívül napfényes, így a tágas belső terek elegáns designja még inkább érvényesül. A hajó belső kialakítása könnyedén testre szabható, hangulatát és tónusát a világos tölgy illetve a mahagóni felületek határozzák meg. Az Oceanis 46.1 különlegessége, hogy nagyon tágas cockpittel és meglepően nagy asztallal rendelkezik, amely mellett akár 8 vendég is kényelmesen elfér.

A fedélzeten való mozgás megkönnyítésére a csörlőket a kormányok mellé tették, ezzel elegendő helyet létrehozva a lazításnak két elegáns, dönthető, pohártartós napágyon. Amikor eljön a pihenés ideje, ezeket az ágyakat könnyűszerrel kiemelhetjük, és magunkkal vihetjük a hajó orrába. Eközben pedig nem kell a kötélzetben botladozni, hiszen minden a fedélzet alatt fut.

A nagy hajóablakok rengeteg természetes fényt engednek be, ezzel eleganciát kölcsönözve a jacht belsejének, amelyből lélegzetelállító kilátás nyílik a horizontra. A beltéri szekrények anyagát tekintve pedig választhatunk a fényes tölgyfa és a mahagóni közül. Az általában jóval nagyobb jachtokon található tulajdonosi kabint külön zuhanyzóval és két oldalról elérhető hatalmas dupla ággyal szerelték fel.

Az Oceanis 46.1-es készítői fokozott figyelmet fektettek a legénység biztonságára. A fedélzeten való mozgást segíti a rézsútos belső és a függőleges külső védőborítás, amelynek köszönhetően jó nagy hely szabadult fel. A hajó alapfelszereltsége az árbócba épített vitorlabevonó rendszer, amelynek kötelei a kormányok két oldalán elhelyezett csörlőkben érnek véget.

A pontos konfiguráció letölthető itt.

Keressen minket az info@pannonyacht.hu címen.

Fotógaléria

A képek illusztrációk
A hajó konfigurációja

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

crosschevron-leftchevron-right