Új Oceanis hullám a Beneteau-tól

A vitorlázás szeretete és a vitorlázás nyújtotta kivételes élmény ihlette az idei év elején megjelenő két új Oceanis hajót.

Követve az Oceanis generáció új tagjait, a 40.1-es modell a BENETEAU legmagasabb standardjainak megfelelve készen áll arra, hogy vezető szerepet töltsön be a ’cruising’ hajók piacán. Az egyszerűbb manőverezési lehetőségeket kutatva, és a fedélzeten történő mozgást megkönnyítő fejlesztések eredményeképpen a BENETEAU új mérföldkövet ért el, amely a vitorlák trimmelési beállításait is magasabb szintre emelte. Az Oceanis új hullám megérkezett!

Az Oceanis Yacht 54 a Beneteau yachtok-ra jellemző innovatív megoldásai mellett továbbra is hű marad a márka yacht választékának eleganciájához, luxusához és páratlan teljesítményéhez. Építve a népszerű Oceanis termékpaletta, valamint a fő irányvonalat diktáló, trendszetter First Yacht 53 tapasztalataira, Roberto Biscontini és Lorenzo Argento tervezők egy olyan mesterművet hoztak létre, amely egyedülálló módon ötvözi ebben a hajóban a dizájnt és a funkcionalitást. A kettő kombinációjával olyan alkotás született, amely segítségével könnyen navigálható a hajó a nyílt vízen éppen ugyanúgy, mint  a kikötőben vagy akár az egykezes vitorlázás esetében is összehasonlíthatatlan élményt nyújt.


Kapcsolódó hírek