SILWY mágneses poharak hajókra – új TERMÉKEK A PANNON YACHT KÍNÁLATÁBAN

A Silwy mágneses kristály és BPA-mentes műanyag poharakat és kiegészítőket kínál elsősorban hajókra. Bármilyen felületen használhatóak mágneses talpuk és nano-gél párnák segítségével. A Pannon Yacht kínálatában poharak, akasztók, tálcák, étkészletek, ajándékcsomagok is elérhetőek kedvezményes áron.

Jéghideg italok kristály vagy minőségi műanyag pohárból a nyílt tengeren, esetleg reggel egy forró kávé műanyag bögréből? Szabadalmaztatott silwy® mágneses rendszerrel pontosan ez lehetséges. A silwy mágneses talpú poharainak köszönhetően hajódon bárhol használhatod a poharakat, még a legnagyobb hullámokban sem dőlnek fel.

Legyen szó csészékről, tányérokról, étkészletről, vagy akár kristály vagy high-tech műanyag poharakról – a silwy® széles kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő kiegészítőt!

A silwy® 2018-ban elnyerte a German Innovation Díjat. A Pannon Yacht 2023. novemberétől forgalmazza a német márka mágneses talpú poharait és további Silwy kiegészítőket.

BEVEZETŐ AKCIÓ – 15%

December 31-ig 15% bevezető kedvezményt adunk minden silwy termékre, a szállítás is ingyenes. Töltsd le a katalógust vagy rendelj webshopunkban!Kapcsolódó hírek

cross