Project Description

Offshore hajózásra a sebesség és a teljesítmény megszállottjainak

A Wellcraft a kalandorok hajómárkája, akiket a nagy teljesítmény, a sebesség izgalma és a felfedezetlen helyek meghódítása mozgat meg. A Wellcraft több mint hat évtizede az offshore hajózás éllovasa.  A 74 km/h+ csomós utazósebességű hajók határozottan robusztusak, hajótestüket az extrém folyami és tengeri élményekhez tervezték. Hajóinak innovatív kialakításával az egyik legismertebb márkává vált a sporthorgász szegmensben is.

WELLCRAFT 355

 

 

A legújabb Wellcraft motoros hajó minden időjárási körülmény között kiválóan teljesít, így lehetővé teszi tulajdonosa számára, hogy új területeket hódítson meg. Ez az újgenerációs cirkáló minden szempontból úttörő szerepet tölt be; kiemelkedő dizájn, kényelem, és ami a legfontosabb, nagy sebesség és magasfokú biztonság. Arra tervezték, hogy feszegesse a határokat – túl vigyen a horizonton, ahol a víz extrém mély, és ahol az igazi kaland kezdődik.

Az egyik leghíresebb jachttervezőként Michael Peters azon kevesek egyike a világon, akik mind a fém-, a kompozit- és a faszerkezetekben is komoly szakértelemmel rendelkeznek. Fontos szempont volt számára, hogy a Wellcraft 355 a legnehezebb időjárási körülmények között is stabilitást, szilárdságot és könnyű irányíthatóságot biztosítson, ezért kétszeresen megerősített hajótestet tervezett a motorosnak.

A robusztus hajó belseje is nagyon tágas, kormányállása öt személynek nyújt kényelmes ülőhelyet. A kormányállás ajtaja révén háborítatlan a kommunikáció az első és a hátsó pilótafülke között. A hajó orrában lévő három nagy, előre néző napozóágyat speciális szövet borítja, hogy a legerősebb napfényben is kellemes hőmérsékleten tartsa. Tágas tárolószekrények, kényelmes padok és kivehető asztal várja a vendégeket. A Wellcraft 355 többféle kialakításra is ad opciót, így a hajóbelső maximálisan személyre szabható, kényelmes ülőgarnitúra, rengeteg tárolóhely, egy plüss franciaággyal és egy háromrészes fürdőszobával, külön zuhanyzóval.

TOVÁBBI INFO