Project Description

Minden hajó egyedi – custom made vitorlás és motoros hajók a CNB-től.

Grand Bleu Vintage, Only Now, Spiip, Mari Cha II, Chrisco, Don Juan… hajó elnevezések, amelyeknek tulajdonosaik képzelőereje szab csak határt.  A CNB Yachts központjában, Bordeaux-ban válnak valóra az álmok, a tervezéstől a kivitelezésig minden egy helyen, egy kézben.  Sok kis részlet áll össze utánozhatatlanul elegáns és harmonikus megoldásokba.

Meglepő, de a CNB nagyméretű vitorlásait kis létszámú legénység, akár egy pár is magabiztosan tudja kezelni, mivel fedélzeti rendszerük nagyon fejlett, valamint a korábbinál sokkal hatékonyabb orr- és farsugárkormányokkal vannak ellátva.

CNB 66

A CNB 66-ot nagyméretű terek jellemzik, a deck rendkívül letisztult és sima, még az önváltós fock sínje és a tetőablakok sem állnak ki a fedélzet síkjából, a kötelek is rejtve vannak, így bárhova le lehet feküdni rajta, akár pihenni, akár napozni.

A kokpitban a lesüllyeszthető étkezőasztalt kénylemes U alakú ülőrész veszi körülvenni, a pad alatt hűtőszekrénnyel. Fontos elem, hogy a szalon része a hajó bal hátsó részében található konyha. Szemben vele van egy vendégkabin, az orrban a tulajdonosi, balra francia-, jobbra emeletes ágyas pedig a szalon előtt, mind saját fürdőszobával.

További info

CNB 76

A CNB 76 finom vonalait látva aligha gondolnánk, hogy szalonjának magassága meghaladja a 2 métert és majdhogynem 360 fokos kilátást biztosít. Óriási hajó, mégis akár 2 fő is tudja kezelni.

Saját, központi csörlőt kapott a nagyvitorla schottja, ezen felül két pár – megintcsak elektromos – csörlő állítható szolgálatba. És mind az öt kényelmesen elérhető a kormányállásból. Érdekes, hogy a műszereket a kormányosi üléssel építették egybe, nem a kormányoszloppal. A kokpit padlójában akár egy 3 méter hosszú kismotoros is elpakolható.

További info