First Yacht 53

A Beneteau 1977-ben indította útjára a First vitorlás sorozatot. Legújabb modellje, a First Yacht 53 két évig tartó fejlesztés eredményeként mind teljesítményben és sebességben, mind designban és technológiában is a legmagasabb szintet képviseli. Különleges vonalvezetésű hajóteste révén fedélzete rendkívül kényelmes és tágas, fehérre lakkozott belső terei igazi luxust képviselnek. A First Yacht 53 egy új korszakot nyit.

Hajóteste a klasszikus és modern vonalvezetés ötvözete. Karcsú orra ellenére tágas teret biztosít, a kokpitban semmilyen kötélzet és felszerelés nincs útban, így könnyen manőverezhető, pihenőrészként is használható oldalfedélzete könnyen elérhető. Modern fedélzeti felszerelése révén egykezes vitorlázásra is kiválóan alkalmas.

Belső kialakításának fő innovációja, hogy a lounge és a pihenőrészt egy kanapéval és dohányzóasztallal választották el, míg a konyharészt egy étkezőasztallal. Ennek eredményeképpen nagyon világos és szellős terek jöttek létre, melyekből a hajó külső tere is könnyedén elérhetőek.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
17.16 m
Szélesség
5 m
Súly
15500 kg
Üzemanyagtartály
400 l
Víztartály
720 l
Max. teljesítmény
110 CV

Fedélzeti és belső elrendezés

Profil

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.
chevron-leftchevron-right