First 44

A Beneteau 45 éve kezdte el gyártani a First sorozatot. Kifejezetten elegáns és kényelmes jacht, amely nagy teljesítménye révén páratlan élvezetet nyújt a versenyzőknek is. A 2023-ban piacra kerülő modell két verzióban érhető el: FIRST 44 és FIRST 44 PERFORMANCE, eltérő fedélzeti kialakítással, gerincekkel és árbócokkal.

A vitorlázók igényei szerint a hajót két fedélzeti elrendezéssel tervezték meg. A First 44 verzió hangulatos és kényelmes kokpitjével tűnik ki, ahol a széles oldalfedélzetek egy szép pilótafülke-asztal felé futnak össze. Lorenzo Argento stílusa erős nyomot hagy a hajón: az elegancia és a modernitás jellegzetes keveréke. A szalonban a kanapéval keresztirányban van elhelyezve a hatszemélyes asztal, megkönnyítve a kabinokba eljutást. Ez az elrendezés kifinomult fehérre lakkozott felületekkel és luxus kárpitokkal valósul meg. A hajón megtalálható a Beneteau által most bevezetett Seanapps mobilapplikáció és box.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
14,15 – 14,46 m (verziótól függően)
Szélesség
4,25 m
Súly
9800 – 10300 kg (verziótól függően)
Üzemanyagtartály
220 l
Víztartály
330 l
Max. teljesítmény
57 CV

Fedélzeti és belső elrendezés

Profil

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

crosschevron-leftchevron-right