First 24

A Beneteau és a Seascape együttműködése révén létrejött új vitorlás könnyedén partra húzható és vontatható cruiser hajó. Négyfős legénységgel kitűnő versenyhajó, de tágas belső kialakítása révén akár 4 felnőtt számára is jut a hajón fekvőhely, 8 fő számára pedig kényelmes nappali vitorlázást biztosít.

A First 24 vitorlást is Sam Manuard tervezte. Nagy teljesítményű hajó, merészen modern hajótesttel. Kötélzetének és csörlőinek köszönhetően gyerekjáték a vitorlák beállítása, a hajó menetteljesítménye könnyű és közepes szélben kiemelkedő, könnyedén halad 15 csomós sebességgel.

A fedélzet alatti tágas belső térben a hálófülkék variálhatóak, az asztal kivehető, és akár a kokpitben is használható, vagy versenyzés esetén kivehető, a hajó súlya így csökkenthető. A konyhát tűzhellyel és hűtővel szerelték fel, elektromos rendszere napelemeket is használ.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
7,29 m
Szélesség
2,50 m
Súly
890 kg

Profil

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.
chevron-leftchevron-right