First 24 SE

A First 24 SE egy modern, csúcstechnológiás sportcirkáló, amely nagy teljesítményt és izgalmas vitorlázási élményt nyújt akár nemzetközi, one-design regattakon vagy tengerparti versenyeken is.

A First 24 vitorlást is Sam Manuard tervezte. A Beneteau és a Seascape együttműködése révén létrejött új vitorlás könnyedén partra húzható és vontatható cruiser hajó. Négyfős legénységgel kitűnő versenyhajó, de tágas belső kialakítása révén akár 4 felnőtt számára is jut a hajón fekvőhely, 8 fő számára pedig kényelmes nappali vitorlázást biztosít. A fedélzet alatti tágas belső térben a hálófülkék variálhatóak, az asztal kivehető, és akár a kokpitben is használható, vagy versenyzés esetén kivehető, a hajó súlya így csökkenthető. A konyhát tűzhellyel és hűtővel szerelték fel, elektromos rendszere napelemeket is használ.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
7,29 m
Szélesség
2,50 m
Min. merülés
0,25 m

Profil

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

crosschevron-leftchevron-right