Swift Trawler 48

Swift Trawler 48 – egy nagyon praktikus lakóhajó

A Beneteau megújítottott lakóhajó sorozatát. A család legnagyobb modelljét, a Swift Trawler 48-at extra tágas külső és belső terek, valamint nagy napozóterasz és 20 nm-es flybridge jellemzi, ahonnan a nap bármely szakában élvezheted a tenger látványát. A motoros belső kialakítása is újszerű. A hosszabb utazásokra tervezett nagy, teljesen felszerelt L-alakú konyha mellett 8-fős, U-alakú étkezősarok került kialakításra, ahonnan 360 fokos a kilátás a tengerre. A tulajdonosi kabinban dupla fekhely, saját zuhanykabinos fürdő és rengeteg tárolóhely található. A bal oldali vendégkabinban két egyszemélyes ággyal, a jobb oldali vendégkabin keresztirányú dupla ággyal és egy duplaajtós gardróbbal rendelkezik, amely elég nagy ahhoz, hogy akár mosó-/szárítógép is elférjen benne. A nagy ablakok természetes fénnyel árasztják el a kabinokat és a keresztszellőzést is biztosítják.

Számos innovatív megoldás teszi praktikussá és könnyen kezelhetővé az új hajót. A Seanapps mobilalkalmazás és a fedélzeti smart box révén a hajó állapota nyomon követhető, így a karbantartási műveletek tervezhetőek és az integrált karbantartási napló is elérhető.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
14,74 m
Szélesség
4,50 m
Súly
12685 kg
Üzemanyagtartály
1930 l
Víztartály
640 l
Max. teljesítmény
2 x 425 LE

Fedélzeti és belső elrendezés

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

crosschevron-leftchevron-right