Flyer 10

A sorozat zászlóshajóját, a Flyer 10-et 2020-ban Európa legjobb motoros hajójának választották. Ha szereted a sportos stílust és a nagy tereket, biztosan nem fogsz csalódni.

A hajó kormányállásában 4 személy is kényelmesen elfér a tenger felé néző üléseken, és a meghosszabbított szélvédő hátranyúló kialakításának köszönhetően oldalról is megfelelő a védelem. A kokpit kifejezetten nagyméretű és moduláris, lábtartós ülésekkel és paddal, amelyet visszahajtva az úszóplatformra néző tágas napozóteret kapunk. A terület fölé természetesen szerelhető bimini vagy keménytető. A hajó tervezői kifejezetten ügyeltek a hajó kényelmes és biztonságos körbejárhatóságára, a hajótest egy része asszimmetrikus, így a fedélzet 3-fős napozóterasza és tágas kabinjai is növelik a térérzetet. Két kétszemélyes kabinja között található a szalon és a középső kabin, ezek a terek is szép világosak, mivel nagy ablakok engedik be a természetes fényt.


Beszélgessünk a hajómról

Díjak

Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
9,98 m
Szélesség
3,32 m
Súly
5688 kg
Üzemanyagtartály
2 x 400 l
Víztartály
160 l
Max. teljesítmény
2 x 350 LE

Fedélzeti és belső elrendezés

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.
chevron-leftchevron-right