Antares 7 – Cruising és Fishing változatban

A családi túrákra tervezett Antares 7 számos új funkciót vonultat fel a kényelem maximalizálása és a vízitúrák meghosszabbítása érdekében. A modellt új szerelvényekkel és felszerelésekkel is frissítették, amelyek nagyon sokoldalúvá teszik; biztonságos, könnyed és élvezetes hajózást biztosítva az utasoknak.

Az Antares 7 teljes hossza 7,48 m így közúton autóval könnyedén vontatható. 200 lóerős motorjával a 33 csomós sebességet is elérheti az új Beneteau motoros hajó.

Az Antares 8 néhány tervezési fejlesztését követve az Antares 7-re is került oldalsó beszállóajtó. Ha nagyobb térre lenne szükséged, a hátsó cockpit padjai közül az oldalsó felhajtható, vagy akár az egészet egy napozóággyá alakíthatod. A belső térben egy leengedhető étkezőasztalt találsz, jobb oldalon egy konyha főzőlappal, mosogatóval és hűtőszekrénnyel.

A Fishing változat a hátsó padot kifejezetten horgászatra kialakított résszel helyettesíti, amely bottartókat, italtartókat, vágódeszkát, valamint csali- és felszereléstárolót tartalmaz, míg a bal oldalon egy élőcsali tároló is található. Ha szeretnéd, a kormányháztetőt további öt rúdtartóval, valamint keresőlámpával és a mélységjelzőhöz csatlakoztatott halradarral szereljük fel.

A hajó mobilalkalmazása, a Seanapps segítségével nyomon követheted a hajó állapotát, a karbantartási műveletek tervezését, és 24 órás hozzáférést kapsz a karbantartási naplóhoz.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
7,48 m
Szélesség
2,53 m
Súly
1886 kg
Üzemanyagtartály
170 l
Víztartály
50 l
Max. teljesítmény
200 LE

Fedélzeti és belső elrendezés

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.
chevron-leftchevron-right