ÉRKEZIK A LEGÚJABB SOLARIS LUXUSVITORLÁS

A hajógyár 50 éves története és tapasztalata forrt egybe a Solaris 55-ben, amely föld körüli hajózásra vagy az egynapos vitorlázásra tervezett hajók minden tulajdonságát egyesíti. A 16,90 méter hosszúságú és 5,00 méter széles hajó fedélzeti elrendezése egyszerre letisztult és funkcionális,ugyanakkor részletgazdag és nagyon ergonómikus is. A széles pilótafülke révén jobb a kilátás vitorlázás közben és a kikötőben való manőverezés során.


A hajógyár 50 éves története és tapasztalata forrt egybe a Solaris 55-ben, amely föld körüli hajózásra vagy az egynapos vitorlázásra tervezett hajók minden tulajdonságát egyesíti.

Ezt a modellt is Javier Soto Acebal tervezte, míg az Adi Design a belsőépítészetről, a Solaris csapata pedig a szerkezetekről, rendszerekről és a belső műszaki tervezésről gondoskodott. A piac legjobb márkái közül kiválasztott minden alkatrész megtalálta a megfelelő helyet egy 16,90 méter hosszúságú és 5,00 méter széles hajóban. A fedélzet elrendezése egyszerre letisztult és funkcionális, részletgazdag és kifejezetten ergonómikus. A széles pilótafülke  révén nagyon jó a kilátás vitorlázás közben és a kikötőben való manőverezés során.

A Solaris 55-öst a korábbi modellek evolúcióján alapulva tervezték – optimalizálták a térfogatokat, a kényelmet és a teljesítményt, minden részletében gondosan kidolgozott luxusvitorlás.

© Guillaume Plisson for Solaris Yachts

Kapcsolódó hírek

cross