Project Description

Offshore hajózásra és horgászatra a sebesség és a teljesítmény megszállottjainak

A Wellcraft a kalandorok hajómárkája, akiket a nagy teljesítmény, a sebesség izgalma és a felfedezetlen helyek meghódítása mozgat meg. A Wellcraft több mint hat évtizede az offshore hajózás éllovasa.  A közel 100 km/h utazósebességű hajók határozottan robusztusak, hajótestüket az extrém folyami és tengeri élményekhez tervezték. A Wellcraft hajóinak innovatív kialakításával az egyik legismertebb márkává vált a sporthorgász szegmensben is. A Fisherman horgászhajók rengeteg olyan extrával, funkcióval és elektronikai megoldással vannak felszerelve, melyek segítik a sport és hobbihorgászok sikerét és kényelmét.

ISMERJE MEG A WELLCRAFT ÉLETÉRZÉST!

WELLCRAFT 355 – A LEGÚJABB MODELL

 

 

 

 

A legújabb Wellcraft motoros hajó minden időjárási körülmény között kiválóan teljesít, így lehetővé teszi tulajdonosa számára, hogy új területeket hódítson meg. Ez az újgenerációs cirkáló minden szempontból úttörő szerepet tölt be; kiemelkedő dizájn, kényelem, és ami a legfontosabb, nagy sebesség és magasfokú biztonság. Arra tervezték, hogy feszegesse a határokat – túl vigyen a horizonton, ahol a víz extrém mély, és ahol az igazi kaland kezdődik.

Az egyik leghíresebb jachttervezőként Michael Peters azon kevesek egyike a világon, akik mind a fém-, a kompozit- és a faszerkezetekben is komoly szakértelemmel rendelkeznek. Fontos szempont volt számára, hogy a Wellcraft 355 a legnehezebb időjárási körülmények között is stabilitást, szilárdságot és könnyű irányíthatóságot biztosítson, ezért kétszeresen megerősített hajótestet tervezett a motorosnak.

A robusztus hajó belseje is nagyon tágas, kormányállása öt személynek nyújt kényelmes ülőhelyet. A kormányállás ajtaja révén háborítatlan a kommunikáció az első és a hátsó pilótafülke között. A hajó orrában lévő három nagy, előre néző napozóágyat speciális szövet borítja, hogy a legerősebb napfényben is kellemes hőmérsékleten tartsa. Tágas tárolószekrények, kényelmes padok és kivehető asztal várja a vendégeket. A Wellcraft 355 többféle kialakításra is ad opciót, így a hajóbelső maximálisan személyre szabható, kényelmes ülőgarnitúra, rengeteg tárolóhely, egy plüss franciaággyal és egy háromrészes fürdőszobával, külön zuhanyzóval.

TOVÁBBI INFO

FISHERMAN SOROZAT

FISHERMAN 202

A Fisherman202 hajó kialakítása jól mutatja, hogy a Wellcraft tervezői hogyan tesznek családbaráttá egy profi horgászhajót. Többszintű platformjáról bármilyen szögből kiválóan működik a távdobás, ugyanakkor családi motorcsónakként a kényelmes hajózáshoz is tágas tereket biztosít.


SPECIFIKÁCIÓK

FISHERMAN 222

A 222 Fisherman valóban többcélú hajó. Csakúgy, mint a Fisherman 202, jól felszerelt horgászcsónak, sok horgászatot megkönnyítő extra funkcióval, ugyanakkor kedvtelési célú hajózásra is kiválóan alkalmas akár családoknak, akár baráti társaságoknak.SPECIFIKÁCIÓK

FISHERMAN 242

Bármi legyen is a szenvedélye: luxus horgászat, családi csónakázás vagy tengeri sétahajózás, a 242F mindegyik célra kiváló választás. Csakúgy, mint a Fisherman sorozat többi  modellje, ez a hajó is sok extrával és 7 különböző színben kapható.

 SPECIFIKÁCIÓK

FISHERMAN 262

A horgászfunkciók a hajó legfontosabb elemei, de a családi kényelemről sem feledkeztek meg a 262F tervezői. A motorcsónak orrában kényelmesen lehet a tájat csodálni, míg a kormány rész és a tat minden olyan eszközt és funkciót tartalmaz, amelyekre a tapasztalt horgászok vágynak.


SPECIFIKÁCIÓK

FISHERMAN 302

A tengeri hajózásra tervezett 302 Fishermanen minden olyan felszerelést megtalálunk, amelyre a horgászoknak szüksége lehet, ha nagyobb halakat szeretnének kifogni és tárolni. Ez a horgászhajó is tágas és többfunkciós, természetesen kellemes családi sétahajózásra is alkalmas.

 SPECIFIKÁCIÓK

FISHERMAN 352

A Fisherman 352 a sorozat luxus horgászhajója. Egy olyan motoros, amely minden hajósnak és halásznak, horgásznak életre szóló kalandot nyújt. Rengeteg horgászatot megkönnyítő funkcióval és extrával van ellátva, ugyanakkor ezek mellett nagyon kényelmes és tágas hajó tengeri hajózásra is.


 SPECIFIKÁCIÓK