Project Description

SOLARIS YACHTS – Vitorlázóknak tervezve 1974 óta

A minőség és a kidolgozottság a Solaris világszerte ismert és elismert különlegessége, melyhez a faanyagok kifinomult választéka és a gondos kézi megmunkálás társul. A végeredmény egyedi és összetéveszthetetlen, elegáns profilú hajók, amelyek kiváló vitorlázási tulajdonságokkal rendelkeznek, funkcionálisak és a hosszú élettartamuk  megkérdőjelezhetetlen. A Solaris nagyteljesítményű, sportos luxusvitorlásai gyakorlatilag mind egyediek, mivel megrendelőik igényeit a legmesszemenőbbekig kiszolgálják, a tulajdonosok saját ízlésére és technikai szükségleteire szabják az új hajót.

Ma a Solaris 40-112 láb közötti jachtok világszínvonalú választékát készíti, melyek mindegyikét Javier Soto Acebal és a Solaris in house tervezőcsapata tervezte.

40

Az új, 40 lábas jacht magában foglalja a legfrissebb hajózási innovációkat, miközben megőrzi Javier Soto Acebal formavilágát. A Solaris egy rendkívül lendületes orrvonalat választott, széles hátsó részekkel és tágas pilótafülkével. 6 ablakának köszönhetően belső terei kifejezetten világosak. A luxusvitorlás kétféle kialakításban érhető el: 3 kabin és 2 fürdőszoba vagy 2 kabin és 2 fürdőszobás verzióban.

További info

44

Ez a luxusjacht új sztenderdeket állított fel a vitorlázásban; csupán 13,5 méter, minimális legénységgel rendkívül gyors sebességre képes, így versenyzésre is kiválóan alkalmas. A hajó dizájnja még a korábbi modellekhez képest is nagyon modern, legszélesebb pontja 4,18 m, ez a méret lehetővé teszi, hogy fedélzeti kialakítása rendkívül kényelmes, és belső terei rendkívül tágasak és világosak legyenek. A nagy hátsó kabinban is széles franciaágyon pihenhetünk.

További info

47

A Solaris 47 az első és egyetlen modell ebben a méretben, amely az összes olyan funkciót és újítást ötvözi, amely révén egy nagy teljesítményű hajót kis létszámú személyzettel is könnyedén kezelhessünk. A merev monolit hajótest formája a Solaris 50 és 58 modellekhez hasonlóan finom kialakítású, és még kedvezőtlen tengeri körülmények között is magas stabilitást biztosít. Belső elrendezése 3 kabin és 2 fürdőszoba.

További info

50

Az új Solaris 50  legszélesebb pontja 15,50 m, árbóca 4,78 m magas. Az innovatív vízvonalak eredménye a hátsó részek meghosszabbítása, amely ikerkormányok használatát teszi lehetővé. Széles pilótafülkéjében egy vagy két asztal is elfér. A hajóbelsőben több újdonság is található: a hagyományos 3 kabinos, 2 fürdőszobás elrendezés mellett igény esetén egy harmadik fürdőszoba és egy hosszanti konyha is elfér.

További info

55

A Solaris 55 tervezése során elsődleges szempont volt, hogy magas teljesítményű vitorlás szülessen, amely kis létszámú személyzettel is kiválóan navigálható. A hajó felszereltsége a nagyobb hajókét közelíti. Belső elrendezését tekintve 3 kabinos, és mindhárom kabin saját fürdőszobával rendelkezik. A hajóorrban WC-vel és mosdóval felszerelt személyzeti kabin, vagy polcokkal és tárolódobozokkal ellátott, nagy vitorlás szekrény is választható. Nagyon gyors hajó, de a Solaris egyedi építéstechnikája révén szélsőséges körülmények között is biztonságos.

További info

60

A Solaris 60 egy 18,31 m hosszúságú, nagy teljesítményű vitorlás. Mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy offshore versenyeken is részt vegyen. A luxusjacht fő újítása a pilótafülke teljes szélességű kormánykerekekkel, a kormányosnak még manőverezés és navigáció közben is akadálytalan a kilátása. A fedélzet alatt a tipikus Solaris elrendezés található, amely ennél a vitorlásnál magában foglal egy kissé elrejtett konyhát, két hátsó kabint, egy- vagy duplaággyal. Az elöl elhelyezett tulajdonosi kabin rendkívül tágas, nagy ággyal felszerelt.

További info

PERFORMANCE CRUISER SOROZAT

64 RS

Nagyon tágas performance cruiser vitorlás, amely 2019-ben debütált. Megemelt szalonjából panorámaablakai révén 360 fokos a kilátás és igazán világos a hajóbelső. A hajó első részének elrendezése igazán innovatív, két különböző megoldás választható, vagy egy nagy vitorlásszekrény, vagy egy személyzeti kabin rendezhető itt be.

A belső anyaghasználat is a tulajdonos döntése: modern világos tölgy, szálcsiszolt, antik vagy hagyományos teakfa bútorok közül lehet választani. A magas minőség és a részletgazdag kivitel jelzi, az olasz hajógyár mesterei semmit sem bíztak a véletlenre ezen a luxusjachton.

További info

68 RS

Az új Solaris 68RS modell a hosszú utakra készült vitorlás jachtok tervezése és építése során szerzett tapasztalatok eredménye. A vitorlás két különböző verzióban készül: egy sportos elrendezés a biztonság és a szabad mozgás érdekében versenyekre, és egy emelt szalonnal, nagy panoráma ablakokkal rendelkező verzió a tér lehető legjobb kihasználásával.

Kifejezetten tágas terek jellemzik, és belső elrendezése a hajótulajdonos igényeinek megfelelően alakítható ki, akár 4 kabin-4 fürdős verzióban is. Az egyedi fedélzeti kialakítás révén a vitorlás még kis személyzettel is bármilyen időjárási körülmény között is könnyedén navigálható.

További info

74 RS

Solaris74RS_vitorlás

Az évek során a Solaris egyre innovatívabb és jobb teljesítményű vitorlás hajókat fejlesztett. A 74RS a Solaris legújabb modellje, amely 2022-ben kerül bemutatásra. Javier Soto Acebal és a Solaris belső tervezőcsapata a Solaris tulajdonosok kérései mentén készítette el ezt az egyedülálló hajót.

A vitorlás hátsó része rendkívül lekerekített, így két kormánykerék elhelyezésére is ideális. A fedélzeten a széles pilótafülke háttámláinak köszönhetően a vendégek előre néző helyzetben ülhetnek. A tágas hajóbelsőben a megemelt szalon elképesztően világos és fényes.  A 4 kétágyas kabinhoz, valamint a személyzeti kabinhoz is külön fürdőszoba tartozik.

További info

80 RS

Az évek során a Solaris egyre innovatívabb és jobb teljesítményű vitorlás hajókat fejlesztett. A 74RS a Solaris legújabb modellje, amely 2022-ben kerül bemutatásra. Javier Soto Acebal és a Solaris belső tervezőcsapata a Solaris tulajdonosok kérései mentén készítette el ezt az egyedülálló hajót.

A vitorlás hátsó része rendkívül lekerekített, így két kormánykerék elhelyezésére is ideális. A fedélzeten a széles pilótafülke háttámláinak köszönhetően a vendégek előre néző helyzetben ülhetnek. A tágas hajóbelsőben a megemelt szalon elképesztően világos és fényes, 4 kétágyas kabinhoz, valamint a személyzeti kabinhoz külön fürdőszobával. a hajó közepén.

További info

111 RS

A Solaris racer cruiser sorozatának legnagyobbja, a Solaris 111 RS páratlan kényelmet nyújt. A hajótest és a fedélzet kialakítása teljes összhangban van a Solaris szellemiségével, amely szerint erős, de könnyen, kis legénységgel is kezelhető vitorlásokat tervez. A hajóbelső tekintetében a Solaris 111 RS nagyfokú rugalmasságot kínál a tulajdonosok számára, amely megfelel mind a tulajdonosi és a potenciális charter-követelményeknek, személyzettel együtt kilenc-tíz vendég elhelyezésére van lehetőség.

További info

111 RS