Project Description

2020-AS BENETEAU VITORLÁS –

OCEANIS 30.1

2020-as Beneteau Oceanis 30.1 kiváló állapotban eladó 100 000 EUR nettó áron.

Két kabinos, egy fürdős, világostölgy színű, rendkívül jól felszerelt vitorlás tárolókocsival és téli takaróponyvával, igény esetén balatoni kikötőhellyel.

Az Oceanis 30.1 a Beneteau négyszeresen díjnyertes modellje, amelyet 2019-ben vezettek be.

 Tavakra, part menti és off-shore vitorlázásra egyaránt ideális.  Kis mérete ellenére hihetetlenül tágas életteret biztosít. Fedélzetén akár hat vendégnek is jut ülőhely, a hajóbelsőben pedig két dupla kabin, a szalon két oldalán két fekvőhely található. A Beneteau összes cruising yachtjára jellemző, hogy a kajütlejáró szöge (3 lépcső 33°) kényelmes lejutást tesz lehetővé a szalonba, ahol tágas, jól felszerelt L-alakú konyhát találunk.

Az Oceanis 30.1 vízvonal felett szélesedő hajótestét a Finot-Conq tervezőiroda tervezte. A hajó súlya optimális, ehhez megfelelő méretű vitorlafelület társul, amelyet elsősorban a square-top mainsail, mint alapfelszereltség biztosít, így minden adott, hogy a vitorlázás minden fázisában jól teljesítsen. A sportos vitorlázás hívei rúdkormánnyal, a megszokott kényelmet kedvelők a klasszikus dupla kormányos verzióban is rendelhetik a hajót.A teljesítmény növelése érdekében az Oceanis 30.1 kiépítése lehetővé teszi génua,  Code 0 vagy aszimmetrikus spinnaker használatát.

Külön előny az, hogy a hajó méreténél és tömegénél fogva szimpla engedéllyel/bejelentéssel szállítható, kisteherautóval kíséret nélkül vontatható.

DÍJAK

Oceanis 30.1 - Beneteau Yachtok, vitorlások

Ár: 110 000 EUR nettó + szállítás. A pontos konfiguráció letölthető itt.

OCEANIS 30.1 MODELL BEMUTATÓ
A HAJÓ KONFIGURÁCIÓJA

A képek illusztrációk