Project Description

Álmai hajói!  – A Monte Carlo Yachts a személyre szabott luxus.

A Monte Carlo Yachts valódi értéket visz a luxusba: trendeken és divaton átívelő, egyedi kialakítású, személyre szabott jachtokat gyárt. A 66 és 105 láb közötti portfóliójuk minden egyes darabja letisztult, egyedi stílusú, időtálló formatervekkel, kifinomult anyaghasználattal és kortárs dekorációval jelenti napjaink hajógyártásának csúcsát. A MCY olyan luxusjachtokat gyárt, amelyek a jelenben készülnek, a jövő igényeit kiszolgálva. A hajókat a márka a lehető legnagyobb mértékben a tulajdonos igényeire szabja: a tervezők igény esetén személyesen utaznak el a vásárlóhoz, hogy a belső kialakítást, anyaghasználatot vagy a design bútorokat egyeztessék.

A luxusjacthok irigylésreméltó eleganciája es kifinomult designja mellett a legfejlettebb technológiával vannak ellátva, a fenntarthatóságot is szem előtt tartva. A cég elképzelése, hogy a természet szeretetét, a tengert és a hajózás világát ezekben a különleges luxusjachtokban kapcsolja össze. A Monte Carlo Yachts a Beneteau csoport tagja, Trieszt melletti Monfalconéban épült gyára páratlan luxusjachtok bölcsője lett. A MCY jelenlegi kínálata 66-105 lábas luxusjachtokig terjed.

MCY 66

 

A stílus, az elegancia, a természetesség, a kényelem és az egyediség minden Monte Carlo yacht jellemzője. Egyedi formavilágát meghatározó és hangsúlyos részletei már messziről összetéveszthetetlenné teszik ezt a modellt is. A 20.11 méter hosszú jacht méretéhez képest hihetetlen belső tereket és rendkívül tágas kabinokat kínál. Fényárban úszó, saját fürdőszobával rendelkező VIP kabin, tulajdonosi kabin és vendégkabinok, nyitott szalon és terasz, óriási konyha.

Modern belső designját az elegáns márvány és egy csöpp réz határozza meg. Sok üvegfelület, lakkozott fa, olasz bőr és különleges textilek között valóban luxusban érezzük magunkat. Mint minden Monte Carlo Yachts modellnél, a hajó belső kialakítása és anyaghasználata teljes mértékben személyre szabható.

TOVÁBBI INFO

MCY 70

 

A Nuvolari Lenard design stúdió által tervezett luyusyacht valódi otthont kínál a tengerek szerelmeseinek. Belső tereit kifejezetten minél tágasabbra, világosabbra és szellősebbre tervezték, míg külső társasági részeit is megnövelték. A yacht belső designja is egyedi, főleg geometriai mintákra és lineáris struktúrákra épít, így nagyon modern, de mégis meleg hatású. A fényvisszaverő anyagok és lakkozott felületek az összes belső teret világossá, fényessé változtatják, kontrasztot teremtve a termszetss fapadlózatnak, függőleges paneleknek és meghatározó hatású textiliáknak.

A Monte Carlo Yacht legnagyobb modelljeinél használt karbon T-Topja 360 fokos kilátást biztosít, megnövelt flybridge-e jól alakítható lounge-t és elegáns étkezőrésztkínál.

TOVÁBBI INFO

MCY 76

 

A francia Beneteau cég által az olaszországi Montefalcone-ban gyártott modell a márka legnépszerűbb modellje, amelyen nyolc utas fér el kényelmesen a négy hálószobában, így ideális baráti összejövetelekre és hosszabb kirándulásokra is.

A hosszú orrfedélzetet teljesen megtöltő kanapék otthonos nyugalmat árasztanak, a vendégek, ha csak tehetik, biztosan minden időt itt fognak tölteni. A kategóriához illő, tágas kapitányi híd mögött közvetlenül kezdődik a természetes fényben fürdő szalon, amely a vele teljesen egybenyitható hátsó fedélzettel együtt családias kényelmet nyújt. Ebédlő, társalgó és minibár várja itt a tulajdonost és vendégeit.

A hajó fedélzete elegáns fehér színű, ez a vonal pedig a főhálószobában és a VIP lakosztályban, valamint a két hálószobában is folytatódik. Az MCY 76 az elegáns belső tér mellett egy külső fedélzettel is rendelkezik, ahol egy napfénytetős, szénszálból készült flybridge található. A jacht csúcssebessége 35 mérföld/óra.

TOVÁBBI INFO

MCY 80

 

Az új MCY 80-as 24 méternyi letisztult eleganciával nyújt páratlan élményt. Egyedi formavilágát meghatározó és hangsúlyos részletei már messziről összetéveszthetetlenné teszik. A portugál híd vagy a kategóriájában is kiemelkedő méretű flybridge olyan különleges látványelemnek számítanak, amelyeket egyetlen más jachton sem találunk.

A karcsú hajótest, a lendületesen összefutó finom és elegáns ívek egymásba simuló vonalakban futnak össze. Nagyon arányos hajó: hosszú és szépen ívelt orr, hatalmas, sötétített ablakok, elegánsan gömbölyű tat. A hátsó fedélzetről megközelíthető flybridge, amely az MCY termékcsalád ikonikus jellemzője, jakuzzival, nagy bárral, hatalmas kanapéval és napozóágyakkal.Luxus felsőfokon.

Ahogyan az a kategóriától elvárható, a 31 csomós végsebességet könnyedén és stabilan teljesíti ez a hatalmas, 56 tonnás hajótest.

TOVÁBBI INFO