Project Description

Új vitorlás és motoros hajók akár 10% önerőről

A Pannon Yacht Kft.  által forgalmazott új hajók megvásárlására nagyon kedvező finanszírozási konstrukciókat biztosítunk partnereink részére, így a Beneteau, Bali, CNB, Monte Carlo Yachts és a Catana új hajómodelljei akár 10% önerővel is megvásárolhatóak!

Ügyfeleink többféle finanszírozási mód közül választhatnak, attól  függően, hogy Önnek vagy vállalkozásának melyik megoldás a kedvezőbbOlvassa el tartós bérlet, zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlatainkat.

TARTÓS BÉRLET

Ez egyik legnépszerűbb konstrukció a tartós bérlet, mert eszköz beszerzése esetén ma már számos esetben előnyösebb a bérlés az egyösszegű vásárláshoz, a beruházási hitelhez, pénzügyi lízinghez képest. A tartós bérlet egy olyan külső finanszírozási forma, amely a vállalkozás hitelkeretét nem terheli. A bérlet igénylésekor a bírálati folyamat egyszerűbb és gyorsabb, kevésbé szigorú, mint egy pénzügyi lízingnél vagy banki beruházási hitelnél. A bérlet időtartama alatt a költségek elszámolhatók, ezáltal ügyfeleink csökkenthetik társasági adóalapjukat, költségként elszámolhatják a kezdő- és a havi bérleti díjat.

PÉNZÜGYI LÍZINGEK

Számos vállalkozás számára előnyös a pénzügyi lízing is, melynek van zárt- és nyíltvégű változata:

  • zártvégű pénzügyi lízing esetében a lízingtárgy a lízingbeadó tulajdonában marad a futamidő végéig, de a lízingbevevő könyveiben kerül aktiválásra, és így ő jogosult az értékcsökkenés elszámolására. Az utolsó lízingdíj megfizetését követően a lízingtárgy automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül. A lízingdíj kamatrésze a számviteli törvény előírásai szerint költségként elszámolható.
  • nyíltvégű pénzügyi lízing esetében a futamidő végén a lízingbevevőt vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg. A lízingtárgy itt is a lízingbeadó tulajdonában van, de a lízingbevevő könyveiben kerül aktiválásra.

Részletek itt.