Project Description

Csúcskategóriás katamaránok

A Catana hajógyár Bali katamaránjai évek óta a forradalmi újításokat és a csúcsminőséget képviselik a többtestű hajók piacán.  A Bali-nál olyan innovatív ötletek valósulnak meg, amelyek egyedülállóak a többtestű hajók között. Az azonos méretű katamaránoknál 30%-kal nagyobb életteret nyújtanak, köszönhetően többek között a szalon és a cockpit egybenyitásának, a hajó orrában kialakított tágas társasági résznek, a napozó- és pihenőtereknek, valamint a hajó tetején található óriási panorámafedélzetnek. A Bali különlegessége még, hogy a flybridge-ről akár egy személy is gond nélkül tudja irányítani a hajót, mivel innen minden kezelhető, az alsó szintről a szerelvények és kötelek is eltűntek, még kényelmesebbé téve a fedélzetet. A Bali katamaránok számos nemzetközi díjat nyertek, legutóbb az 5.4-es modell nyerte meg a ‘Multihull of the Year 2019’ díjat, melyet minden évben a Multihulls World, a Multicoques magazin és az International Multihull Show oszt ki.

Cégünk, a Pannon Yacht Kft. 2019 óta forgalmazza Magyarországon a Bali katamaránokat.

A BALI KATAMARÁNOK KÜLÖNLEGESSÉGEI

Bali Catsmart

A Bali legkisebb és legújabb modellje a Catsmart. A Bali minden forradalmi újítását tartalmazza, így a a nagy feltolható Bali “garázsajtónak” és az oldalsó tolóablakoknak köszönetően olyan konyhát / szalont / pilótafülkét kínál a modell, amilyenre egy ekkora katamatánon még nem volt példa. A külső és belső terek szinte eggyé válnak, a hatalmas napozóterasz és szalon a kokpittal egybenyitható, az elülső fedélzetre a szalonból egyszerűen ki lehet sétálni. Mindezt természetesen a Catana Group-tól megszokott biztonság és teljesítmény egészíti ki. Balatonra tökéletes választás nagy családoknak vagy baráti társaságoknak, akár tavasztól kora őszig jól kihasználható, kényelmes nyaraló.

HOSSZÚSÁG 11,75

MAX. SZÉLESSÉG 6,46

FÉRŐHELY 10-12 FŐ

Bali Catspace

A Bali Catspace Sail 40 lábas méretben igazi különlegességként 4 kabint és 8 fekvőhelyet kínál. A katamaránon jóformán az elmúlt évek összes, többtestű hajókat érintő innovációja megtalálható. A vitorlázást is megkönnyítő integrált fedélzeten akár 10 fő is rendkívül könnyedén és kényelmesen mozoghat. A tágas  fürdőplatformtól az elülső kokpitig, ahol nagyméretű szalon és napozóterasz található, meglepően tágas tér biztosítja a vitorlázók kényelmét. A flybridge egy hatalmas és biztonságos, napozómatracokkal ellátott pihenőteret biztosít a kormányállás mellett, amely kialakításának tervezésekor fontos szempont volt, hogy akár  1 ember is el tudja vezetni a hajót, ezért minden szükséges felszerelést, kötélzetet odavezettek.

HOSSZÚSÁG 12,33 M

MAX. SZÉLESSÉG 6,56 M

FÉRŐHELY 6-8 FŐ

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Bali Catspace MY

A Bali Catspace Motoryacht vitorlás párjánál kicsit hosszabb és szélesebb. A Catspace katamaránok ezen a modelljén is az elmúlt évek összes, többtestű hajókat érintő innovációja megtalálható. A  fedélzeten akár 10 fő is rendkívül könnyedén és kényelmesen mozoghat, 6-8 fő számára hálóhely is biztosítható a hajón. A kényelmes méretű fürdőplatformtól az elülső kokpitig, ahol tágas szalon és napozóterasz található, meglepően tágas tér biztosítja az utazók kényelmét. A flybridge egy hatalmas és biztonságos pihenőhelyet biztosít a kormányállás mellett, ahol 2 ülőhely és 4 napozóágy is megtalálható. A motorválasztás (2×150 – 2 x250hp Yanmar) a hajózási programlehetőségeket is nagymértékben meghatározza.

HOSSZÚSÁG 12,86 M

MAX. SZÉLESSÉG 6,59 M

FÉRŐHELY 6-8 FŐ

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Bali 4.2

A 4.2 modell a Bali egyik legújabb modellje. Elődeihez hasonlóan a tervezés során a minél nyitottabb és tágasabb tereket, a fény akadálymentes áramlását tekintették prioritásnak. A katamarán külső és belső terei szinte eggyé válnak, a hatalmas napozóterasz és szalon egy feltolható ajtó segítségével a kokpittal egybenyitható, az elülső fedélzetre a szalonból egyszerűen ki lehet sétálni. A megemelt kormányállásból a kapitány a legjobb kilátás mellett akár egyedül is navigálhatja a hajót, mivel innen minden könnyedén kezelhető, az alsó szintről a szerelvények és kötelek is eltűntek, még kényelmesebbé téve a fedélzetet. Ez a modell méretei révén Balatonra is könnyedén szállítható, nagy hajó kikötőben elfér.

HOSSZÚSÁG 12,85 M

MAX. SZÉLESSÉG 7,08 M

FÉRŐHELY 10-12 FŐ

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Bali 4.3 MY

A Bali 4.3 MY rendkívül modern vonalvezetésű, gondosan megválasztott, finom anyagokat felvonultató, kifejezetten elegáns motoros katamarán. Hajóosztályában a legnagyobb élettérrel és minden olyan újdonsággal rendelkezik, amelyek a BALI katamaránokat annyira sikeressé teszik. Nyitott terei kényelmes mozgást biztosítanak a fedélzeten. Nagy ablakai megtöltik a szalont és a kabinokat fénnyel, ergonómikus kialakítása és komfortfokozó extrái pedig kényelmessé teszik a hosszabb utakat is. A két testnek köszönhetően utazósebessége akár 22 csomó is lehet, így távolabbi uticélok is gyorsan eléhetőek ezzel a modellel.

HOSSZÚSÁG 13,20 M

MAX. SZÉLESSÉG 7,12 M

FÉRŐHELY 6-8 FŐ

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Bali 4.4

Új modell érkezett! 88 négyzetmétert, méretkategóriája legnagyobb hasznos felületét tudja magáénak az ősszel debütáló Bali 4.4. A 4.3-as modellhez képest plusz 72 cm vízvonal, 28 centiméterrel nagyobb szélesség és 117 helyett 150 négyzetméter alapvitorlázat jellemzi. Számos újdonságot is hoz az új modell, például a mindkét oldalról megközelíthető körpanorámás napozót a kormányállás mögött valamint a szalont az elülső kokpittal összekötő ajtót. Az Open Space koncepció itt is megjelenik, a kokpit, illetve a 10 fős szalon egyetlen óriási térré nyitható. 3 és 4 kabinos kivitelben érhető el.

HOSSZÚSÁG 13,75 M

MAX. SZÉLESSÉG 7,4 M

FÉRŐHELY 8-10 FŐ

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Bali 4.6

Katamarán

A BALI 4.6 Open Space a BALI katamaránok DNS-ét alkotó tulajdonságok legjobbjait ötvözi. A 2019-es Cannes Yachting Fesztivál egyik legnagyobb meglepetése volt ez modell. A többi Bali modellnél finomabb vonalvezetése elegánssá és dinamikussá teszi a hajótestet. Ebben a méretben igazi különlegességként akár 5 hálószobával és 4 fürdővel is rendelhető. A már ismert innovációk mellett, mint például a merev elülső kokpit óriási lounge-al és napozóterasszal, számos újdonságot is találunk a  4.6 modellen.

HOSSZÚSÁG 14,28 M

MAX. SZÉLESSÉG 7,66 M

FÉRŐHELY 12 FŐ

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Bali 4.8

A BALI 4.8 Open Space a BALI katamaránok DNS-ét alkotó tulajdonságok legjobbjait ötvözi. 6 hálófülke és 6 külön fürdőszoba – 48 lábas méretben ilyen még nem volt! A már ismert innovációk mellett, mint például a merev elülső kokpit óriási lounge-al és napozóval, számos újdonságot is találunk a  4.8 modellen: a nagy bukó-nyíló ajtó és tolóablakok; valamint egy panorámás pihenőrész a kabintetőn. A magánszféra jól elkülönül a hajó közösségi tereitől, a hátsó vagy konfigurációtól függően a központi kabinokhoz külön lejárat vezet.

HOSSZÚSÁG 14,28 M

MAX. SZÉLESSÉG 7,88 M

FÉRŐHELY 6-10 FŐ

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Bali 5.4

Új, eladó katamarán családoknak

Bali 5.4-es, a márka jelenlegi zászlóshajója. A hajó máris nagyon népszerű, mivel roppant tágas, jól manőverezhető és kiváló elrendezésű. A Bali 5.4-es legfeltűnőbb különlegessége a teljesen zárt kialakítású előfedélzet. Ilyen egyedi megoldás továbbá, hogy a testekben elhelyezett kabinok közül a hátsók közvetlen fedélzeti kijárata, ami nagyon kényelmes az utasok számára, hiszen a hálószobából rögtön a teraszra mehetnek fel.

HOSSZÚSÁG 16,80 M

MAX. SZÉLESSÉG 8,74 M

FÉRŐHELY 8-12 FŐ

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept