Oceanis 46.1

2019-ben az Oceanis 46.1 elnyerte a European Yacht of the Year díjat. Méretosztályában igazi különlegességként 5 kabinos verzióban is elérhető. A nagy túrahajókra jellemző minden tulajdonság megvan benne, anélkül, hogy veszítene sebességéből, minőségi alkatrészei pedig verhetetlenek.

Lépcsőzetes hajóteste hihetetlen tereket nyit meg, teljesítménye mégis átlagon felüli marad. Számos modern, testre szabható szerelvénye könnyedén kezelhetővé és a lehető legkényelmesebbé teszi a vitorlást. A nagyméretű ablakok révén a hajó belseje rendkívül napfényes, így a tágas belső terek elegáns designja még inkább érvényesül. A hajó belső kialakítása könnyedén testre szabható, hangulatát és tónusát a világos tölgy illetve a dió felületek határozzák meg. Az Oceanis 46.1 különlegessége, hogy nagyon tágas kokpittel és meglepően nagy asztallal rendelkezik, amely mellett akár 8 vendég is kényelmesen elfér.

A fedélzeten való mozgás megkönnyítésére a csörlőket a kormányok mellé helyezték el, ezért a kokpit teljesen szabaddá vált. A kényelmet tovább fokozza kajütlejáró mellett két oldalt elhelyezett pohártartóval is felszerelt dönthető napozóágy. Amikor eljön a pihenés ideje, ezeket az ágyakat könnyűszerrel kiemelhetjük, és magunkkal vihetjük a hajó orrába. Eközben pedig nem kell a kötélzetben botladozni, hiszen minden a fedélzet alatt fut.

A nagy hajóablakok rengeteg természetes fényt engednek be, ezzel eleganciát kölcsönözve a jacht belsejének, amelyből lélegzetelállító kilátás nyílik a horizontra. A beltéri szekrények anyagát tekintve pedig választhatunk a fényes tölgyfa és a dió közül. Az általában csak jóval nagyobb jachtokra jellemző tulajdonosi kabinban külön zuhanyzó és külön mosdó/wc, valamint két oldalról elérhető nagyméretű franciaágy található.


Beszélgessünk a hajómról

Díjak

Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
14,6 m
Szélesség
4,5 m
Súly
10597 kg
Üzemanyagtartály
200 l
Víztartály
370 l
Max. teljesítmény
57 LE

Fedélzeti és belső elrendezés

Profil

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.

"*" a kötelező mezőket jelöli

crosschevron-leftchevron-right