First 27

A First 27 kisméretű, de nagy potenciálokkal rendelkező sportos, vontatható cruiser. Falja a mérföldeket, ideális tengeri versenyzésre, de kényelmes baráti vitorlázásokra is jó választás.

A First 27-es hajót Sam Manuard hajótervező saját versenytapasztalatai alapján off-shore versenyzésre tervezte. A robusztus hajótest, a szénszálas árbóc és a hajó súlyának 50%-át kitevő tőkesúly rendkívüli stabilitást és erőt ad az új vitorlásnak. A hajó tőkesúlya kézi működtetésű hidraulikus emelővel könnyedén felemelhető, így a vitorlás könnyen vontatható.

A First 27 lenyűgöző felszereltséggel, 4 fő számára fekhellyel rendelkezik, így hosszabb túrákra is ideális. A hajóbelső tágas és kényelmes, stílusa egyszerű, de kortárs design; számos olyan praktikus megoldást tartalmaz, amelyet mindenki kedvel: mágneses tolóajtók, tárolókként is funkcionáló polcok, lépcső alatti tárolórész, amely a hűtő számára is ideális.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
11,50 m
Szélesség
2,54 m
Súly
1400 kg
Max. teljesítmény
10 CV

Profil

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.
chevron-leftchevron-right