Grand Trawler 62

Grand Trawler 62 – hihetetlen távolságok hihetetlen hatékonysággal

A Grand Trawler 62 motoros jacht Massimo Gino (Nauta Design) és Amedeo Migali (MICAD) tervezésében született meg azzal a céllal, hogy nagytávolságú utazásokat tegyen lehetővé a legnagyobb kényelemben. A Beneteau legnagyobb lakóhajójának hossza 18,95 méter, szélessége meghaladja az 5 métert és 6-8 ember számára tervezték (+ személyzet).

Tágas és nyitott terek jellemzik, robosztus, mégis megőrzi a Swift Trawlerek eleganciáját. A nagymértékben személyre szabható motoros hajó 3 vagy 4 kabinos verzióban rendelhető. A hajó orrában található VIP-részben úgy érezheted magad, akár egy szállodai lakosztályban, a nagyobb jachtokban találunk ekkora méretű és ilyen kényelmi felszereltségű kabinokat. A motoros hátsó részében még egy standard méretű személyzeti kabin is elfért. Az egész hajóra jellemző a rugalmas kialakítás és a napfényben fürdő, tágas belső terek. A jachton csak prémium minőségű anyagokat és bútorokat találunk, amelyek tovább emelik eleganciáját. Elsősorban családok és baráti társaságok számára ajánljuk hosszabb túrákra is, 900 tengeri mérföld kapacitással, a legnagyobb biztonságban.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
18,95 m
Szélesség
5,41 m
Súly
28500 kg
Üzemanyagtartály
2 x 2000 l
Víztartály
840 l
Max. teljesítmény
2 x 730 LE

Fedélzeti és belső elrendezés

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.
chevron-leftchevron-right