Gran Turismo 45

GT 45 – Az újgenerációs sport cruiser

A Beneteau express cruiserjeinek új generációjába tartozó GT 45 elegáns vonalaival és sportos hajótestével minden kikötőben garantáltan felhívja magára a figyelmet. A Gran Turismo 45 belső terei a nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül világosak, Pilótafülkéje hatalmas U-alakú üléssel van felszerelve, amely kényelmes és kellemes ülőhelyet biztosít a vendégek számára is. Tulajdonosi kabinja és a hajóorrban elhelyezkedő vendégkabinja külön-külön fürdőszobával vannak ellátva, a szürke diófa bútorok a teljes hajóbelsőt elegánssá teszik.

A maximális komfort érdekében olyan fedélzeti technológiákkal látták el, mint a tabletről irányítható hőfokszabályzó, világítás vagy hifirendszer. A Beneteau legújabb, ezen a modellen már használt fejlesztése, az AirStep®2 légelvezető technológia. A lényege, hogy a hajótest alján kialakított párnák az orr kiemelkedése után bekerülő légtömeget elvezetik, így az csak a tatnál kezd el keveredni a vízzel, vagyis a hajótest közegellenállása jelentős mértékben csökken. A „légpárnás” technológia kifejezetten a GT-ben bemutatkozó második verziója, ráadásul mindezt az IPS-motorokra szabottan alkalmazza, azaz a levegőt egyenesen a motorok vízbeszívó nyílásaihoz vezeti, így az eredetileg sebességcsökkentő fizikai tényezőt kifejezett előnnyé változtatja az Air®2.


Beszélgessünk a hajómról
Külső fotók
Belső fotók

Technikai Specifikációk

Teljes hossz
14,78 m
Szélesség
4,20 m
Súly
10061 kg
Üzemanyagtartály
2 x 450 l
Víztartály
2 x 200 l
Max. teljesítmény
2 x 440 LE

Fedélzeti és belső elrendezés

Fordulj hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból

Kérj visszahívást!

Kollégáink munkanapokon lehetőség szerint 24 órán belül keresni fognak, hogy a személyes találkozó időpontját egyeztessék veled. A konzultációra való jelentkezés nem jár kötelezettséggel.
chevron-leftchevron-right