Tekintse meg 2023-ra elérhető hajóinkat! Vitorlások, motorosok, katamaránok, akár szabadon konfigurálhatóan is elérhetőek a következő szezonra!

Ha megtetszett valamelyik új hajó, keresse Markó Gábort a 0630 304 1606-os telefonszámon vagy írjon az info@pannonyacht.hu címre!

AZONNAL ELVIHETŐ OC 30.1

Erős, stabil és gyors cruiser, amely könnyen szállítható közúton is, így nemcsak partmenti vitorlázáshoz és tengeri kalandokhoz, de tavak és folyók felfedezéséhez is kiváló vitorlás. Bár az Oceanis-sorozat legkisebb modellje, mégis tekintélyes méretű a belső tere. Érezhetően nagyobb térérzetet nyújt hasonló méretű társainál, köszönhetően annak a néhány extra centiméternek, amelyek a stratégiai helyekre kerültek. Például a padló a hajó szerkezetének részévé vált, amivel állómagasság 2,1 méterre nőtt.

Ár: 127 535  EUR (nettó)

Konfigurációja letölthető innen.

2022-RE ELÉRHETŐ ÚJ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások

 

2023 TAVASZÁN ÁTVEHETŐ OCEANIS 38.1

Az Oceanis 38.1 vitorlás az elegancia, a praktikum és a teljesítmény tökéletes kombinációja egy olyan méretosztályban, amelynél általában a funkció a fő szempont. A korábbi modellek nyitottságát megtartva, a tervezők a 38.1 esetében megnövelték a szalon életterét, de megtartották a kabinokban a privát szférát. A nagyméretű lehajtható fürdőplatform nem csak nevében jelzett funkciójának felel meg tökéletesen, hanem nagyban hozzájárul ahhoz is, hogy kényelmes legyen a fedélzetre feljutás. Az Oceanis 38.1 a tulajdonos igényeivel együtt tud fejlődni, mert a Beneteau több olyan univerzális megoldást is kínál, ami bármikor beszerelhető.

TAVASZRA ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYES MODELLÜNK

Comfort konfigurációval:
Yanmar 29LE motor, fehér hajótest
3 kabin 1 fürdős verzió világos tölgy kivitelben, sok extrával

KEDVEZMÉNYES ÁRA: 190 742 EUR+ Áfa + szállítás
Konfigurációja letölthető innen.

ÚJ MODELL – ANTARES 7 CRUISING 2023 TAVASZÁRA

Fotó: 📷 Bertrand Duquenne

A családi túrákra tervezett Antares 7 számos új funkciót vonultat fel a kényelem maximalizálása és a vízitúrák meghosszabbítása érdekében. A modellt új szerelvényekkel és felszerelésekkel is frissítették, amelyek nagyon sokoldalúvá teszik; biztonságos, könnyed és élvezetes hajózást biztosítva az utasoknak. Az Antares paletta második legkisebb modellje, az Antares 7 teljes hossza 7,48 m így közúton autóval könnyedén vontatható. 200 lóerős motorjával a 33 csomós sebességet is elérheti az új Beneteau motoros hajó.

Az Antares 8 néhány tervezési fejlesztését követve az Antares 7-re is került oldalsó beszállóajtó. A hátsó pilótafülke padjai közül az oldalsó felhajtható, így igény esetén nagyobb teret kaphatunk , vagy akár az egészet egy napozóággyá alakíthatjuk. A belső térben egy leengedhető étkezőasztal található, jobb oldalon egy konyha főzőlappal, mosogatóval és hűtőszekrénnyel.

 2023 TAVASZÁRA ELÉRHETŐ TÚRAVERZIÓ MODELL ÁRA:  63 617 (nettó) + szállítás

Specifikációja letölthető itt!

ANTARES 8 OUTBOARD AZONNAL ELVIHETŐ
2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások

 

Sokoldalú családi túrajó – Az Antares 8 nehéz helyzetekben is könnyen irányítható, fedélzetén mindig biztonságban vannak az utasok. Innovatívabb az elődeinél, és szélesebb körben használható, olyan újításokkal, amelyek elsősorban a túrázók és a horgászok igényeit elégítik ki, emiatt két verzióban készül.  A tervezők a moduláris kokpitkialakítás mellett döntöttek, így a három ülőfelület és a levehető lappal szerelt asztal mindig az éppen szükséges létszámnak és célnak megfelelően alakítható.
A túraverzió ára: 75 345 EUR (nettó) szállítással együtt

Benzines motor  (Suzuki 250 fehér) +18 600 EUR (nettó)

FLYER 7 SUNDECK ELEKTROMOS MOTORRAL AZONNAL ELVIHETŐ
2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások
Gyors és stílusos motorcsónak, amely biztosan különleges hajósélményeket nyújt a rajta utazóknak. Partmenti hajózásra és kisebb túrákra ajánljuk. Tágas és kényelmes kialakítású, napozóterasza alatt kétfős kabin található tárolókkal, bútorzatba illeszthető hűtővel és mosdóval. Rövid idő alatt gyorsul és a legnagyobb sebességnél is stabil marad. Rugalmasan alakítható fedélzetén akár 9 fő is kényelmesen töltheti idejét.
Azonnal elérhető modellünk kedvezményes ára: 38 146 EUR (nettó)
Elektromos motor +20 365 EUR (nettó)

FLYER 8 SUNDECK AZONNAL ELVIHETŐ

2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások
A Flyer 8 Sundeck verziója több, mint egy day boat, akár többnapos túrákra is alkalmas motoros, mivel napozóterasza alatt tárolókkal és mosdóval felszerelt kabin is található. Rugalmasan alakítható fedélzetén akár 10 fő is kényelmesen elfér. Nagyon gyors és tabil, biztonságos hajó, autóval könnyedén szállítható.

Készletről elérhető modellünk kedvezményes alapára: 45 648 EUR (nettó)

A hajómotor (benzines vagy elektromos) külön rendelhető.

BALI CATSMART 2023-RA
A Bali legkisebb és legújabb modellje a Catsmart. A márka minden forradalmi újítását tartalmazza, így a nagy feltolható Bali “garázsajtónak” és az oldalsó tolóablakoknak köszönetően olyan konyhát / szalont / kokpitet kínál, amilyenre egy ekkora katamatánon még nem volt példa. A katamarán hatalmas napozóterasza tovább növeli az utazók kényelmét.

HOSSZÚSÁG: 11,75 M
MAX. SZÉLESSÉG: 6,46 M
FÉRŐHELY: 10-12 FŐ

Szabadon konfigurálható modellünk kedvezményes alapára: 325 450 EUR (nettó)

Rendkívüli 10%-os kedvezménnyel március 14-ig történő megrendelés és foglaló befizetés esetén: 292 905 EUR (nettó)

BALI CATSPACE 2023-RA
A Bali Catspace jelenleg az egyetlen 40 lábas katamarán a piacon, amire flybridge került. A flybridge hatalmas pihenőhelyet biztosít a kormányállás mögött,  tervezésekor fontos szempont volt, hogy akár egy ember is el tudja vezetni a hajót, ezért minden szükséges felszerelést, kötélzetet oda vezettek. Ezen a modellen is megjelenik a Bali újítása, hogy a szalonnal együtt a kokpit jelentős része is zárttá tehető, így bármilyen időjárási körülmények között élvezhető a hajózás.

HOSSZÚSÁG: 12,33 M
MAX. SZÉLESSÉG: 6,56 M
FÉRŐHELY: 6-8 FŐ

Szabadon konfigurálható modellünk kedvezményes alapára: 382 300 EUR (nettó)

Rendkívüli 10%-os kedvezménnyel március 14-ig történő megrendelés és foglaló befizetés esetén: 344 070 EUR (nettó)

BALI 4.2 2023-RA

A tervezők ezen a modellen tovább növelték a Bali katamaránokra amúgy is jellemzően tágas életteret. A 4.2 modell  63 cm-el magasabb és 30 centivel szélesebb lett, így 4,5 négyzetméterrel nagyobb életteret kínál a korábbi 4.0 modellnél. A Bali Open Space koncepciója révén a hajó  terasza és a kokpit egybenyitható; a szalon mérete 7%-kal növekedett és meghosszabbodtak a fürdő részelemei. A Bali 4.2 rendelhető szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben. Az első esetben az elrendezés négy kabinos és négy fürdős. A másik verzió esetén a jobb oldali testben kettő, míg a bal oldaliban egy kabin kap helyet. A bal oldali rész a tulajdonosi szekció, kanapéval, pipere/dolgozóasztallal és kifejezetten tágas fürdővel.

HOSSZÚSÁG 12,85 M
MAX. SZÉLESSÉG 7,08 M
FÉRŐHELY 10-12 FŐ

 2023-ra szabadon kofigurálható modellünk alapára: 474 540 EUR (nettó)

Rendkívüli 10%-os kedvezménnyel március 14-ig történő megrendelés és foglaló befizetés esetén: 427 086 EUR (nettó)

A képek illusztrációk.