Még az idei évre van pár új hajó ajánlatunk!

Ha most azonnal szeretnél egy katamaránt, nézd meg a júliusban elvihető Bali 4.2 vitorlás modellünket.
De jövő szezonra is van ajánlatunk számodra, még szabadon konfigurálható egy Bali Catspace és egy Bali 4.2.

De ha egytestűben gondolkodsz, csapj le azonnal elvihető vagy még idei évben elérhető modelleinkre:
OCEANIS 30.1, 40.1 és 46.1 vitorlások
Antares 8 Outboard valamint Flyer 7 és 8 Sundeck motoros hajók benzines vagy elektromos hajtással

Az Oceanis 46.1 és az Antares 7 a Balatonon személyesen is megtekinthető. Ha megtetszett valamelyik új hajó, keresd Markó Gábort a 0630 304 1606-os telefonszámon!

AZONNAL ELVIHETŐ OC 30.1

Erős, stabil és gyors cruiser, amely könnyen szállítható közúton is, így nemcsak partmenti vitorlázáshoz és tengeri kalandokhoz, de tavak és folyók felfedezéséhez is kiváló vitorlás. Bár az Oceanis-sorozat legkisebb modellje, mégis tekintélyes méretű a belső tere. Érezhetően nagyobb térérzetet nyújt hasonló méretű társainál, köszönhetően annak a néhány extra centiméternek, amelyek a stratégiai helyekre kerültek. Például a padló a hajó szerkezetének részévé vált, amivel állómagasság 2,1 méterre nőtt.

Ár: 127 535  EUR (nettó)

Konfigurációja letölthető innen.

2022-RE ELÉRHETŐ ÚJ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások

 

MÉG SZABADON KONFIGURÁLHATÓ OC34.1 IDEI SZÁLLÍTÁSSAL

Beneteau_vitorlás_Oceanis34.1

 

Teste karcsúbb, vitorlafelülete nagyobb, kabinjai tágasabbak, mint elődjének. A fedélzet nemcsak azért letisztult, hogy elegáns legyen, hanem mert így fokozott a kényelem és a biztonság, függetlenül attól, hogy a hajó épp vitorlázik vagy horgonyon áll. Ennek a letisztultságnak a jegyében szedték ketté a kezelőköteleket, a felhúzókat és a nagyvitorla-betekerőt a kabinlejáró elé, míg a schottokat a kormányálláshoz vezetve, így a kokpit mentes mindentől, ami a kikapcsolódást zavarná. Még backstag sincs, hogy a fürdőplatformot még akadálymentesebben lehessen elérni.

Induló ár: 119 900 EUR – szabadon konfigurálható

Részletek és árlista letölthetők innen.

 

MÉG SZABADON KONFIGURÁLHATÓ OC40.1 IDEI SZÁLLÍTÁSSAL

2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások
Díjnyertes családi túravitorlás, melynek vízvonal feletti része a hajó méretéhez képest egyedülállóan tágas, és egy jelentősen nagyobb hajó érzetét adja. Nagyobb mozgásteret is biztosít, továbbá a kikötést és a horgonyzást egyaránt egyszerűbbé teszi. A hajón határozottan elkülönülnek az aktív- és pihenőterületek is egymástól. Az oldalsó fedélzet rendkívül letisztult, így könnyedén átjuthatunk a hajó első fedélzetéről a hajó hátsó részébe, ahol a fartükör elektromosan vagy manuálisan könnyedén úszóplatformmá alakítható.

Induló ár: 189 000 EUR (nettó) Részletek és konfiguráció innen letölthető.

2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások

OC46.1 IDEI SZÁLLÍTÁSSAL
2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások
Az Oceanis 46.1 a Beneteau egyik legnépszerűbb, 2018-ban bemutatott  nagy vitorlása,  amely 2019-ben European Yacht of the Year díjat nyert. Ebben jachtban a nagy túrahajókra jellemző minden tulajdonság megvan, anélkül, hogy veszítene sebességéből és kényelméből. Lépcsőzetes hajóteste nagy tereket nyit meg, teljesítménye mégis átlagon felüli marad. A jelenleg elérhető modell 4 kabin/4 fürdős verzió, világos tölgy kivitelben. Balatonra és tengerekre is kiválóan alkalmas.

Kedvezményes ár:  357 019 EUR (nettó)

Részletek és konfiguráció innen letölthető.

2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások

SZABADON KONFIGURÁLHATÓ ANTARES 8 OUTBOARD IDEI SZÁLLÍTÁSSAL
2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások

Sokoldalú családi túrajó – Az Antares 8 nehéz helyzetekben is könnyen irányítható, fedélzetén mindig biztonságban vannak az utasok. Innovatívabb az elődeinél, és szélesebb körben használható, olyan újításokkal, amelyek elsősorban a túrázók és a horgászok igényeit elégítik ki, emiatt két verzióban készül.  A tervezők a moduláris kokpitkialakítás mellett döntöttek, így a három ülőfelület és a levehető lappal szerelt asztal mindig az éppen szükséges létszámnak és célnak megfelelően alakítható.
A túraverzió alapára: 46 00 EUR (nettó)

Benzines és elekromos motorral is rendelhető, specifikációi innen letölthetőek.

FLYER 7 SUNDECK JÚNIUSI SZÁLLÍTÁSSAL
2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások
Gyors és stílusos motorcsónak, amely biztosan különleges hajósélményeket nyújt a rajta utazóknak. Partmenti hajózásra és kisebb túrákra ajánljuk. Tágas és kényelmes kialakítású, napozóterasza alatt kétfős kabin található tárolókkal, bútorzatba illeszthető hűtővel és mosdóval. Rövid idő alatt gyorsul és a legnagyobb sebességnél is stabil marad. Rugalmasan alakítható fedélzetén akár 9 fő is kényelmesen töltheti idejét.
Júniusra elérhető modellünk kedvezményes ára: 34 149 EUR (nettó)
Benzines és elekromos motorral is rendelhető, specifikációja innen letölthető.

FLYER 8 SUNDECK JÚNIUSI SZÁLLÍTÁSSAL

2022-RE ELÉRHETŐ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások
A Flyer 8 Sundeck verziója több, mint egy day boat, akár többnapos túrákra is alkalmas motoros, mivel napozóterasza alatt tárolókkal és mosdóval felszerelt kabin is található. Rugalmasan alakítható fedélzetén akár 10 fő is kényelmesen elfér. Nagyon gyors és tabil, biztonságos hajó, autóval könnyedén szállítható.
Készletről elérhető modellünk kedvezményes alapára: 41 495 EUR (nettó)
Specifikációja innen letölthető.
A hajómotor (benzines vagy elektromos) külön rendelhető.
BALI CATSPACE 2023-RA
A Bali Catspace jelenleg az egyetlen 40 lábas katamarán a piacon, amire flybridge került. A flybridge hatalmas pihenőhelyet biztosít a kormányállás mögött,  tervezésekor fontos szempont volt, hogy akár egy ember is el tudja vezetni a hajót, ezért minden szükséges felszerelést, kötélzetet oda vezettek. Ezen a modellen is megjelenik a Bali újítása, hogy a szalonnal együtt a kokpit jelentős része is zárttá tehető, így bármilyen időjárási körülmények között élvezhető a hajózás.

HOSSZÚSÁG: 12,33 M
MAX. SZÉLESSÉG: 6,56 M
FÉRŐHELY: 6-8 FŐ

Szabadon konfigurálható modellünk kedvezményes alapára: 342 670 EUR (nettó)
Specifikációja innen letölthető.

BALI 4.2 JÚLIUSRA
BALI 4.2 2023-RA

A tervezők ezen a modellen tovább növelték a Bali katamaránokra amúgy is jellemzően tágas életteret. A 4.2 modell  63 cm-el magasabb és 30 centivel szélesebb lett, így 4,5 négyzetméterrel nagyobb életteret kínál a korábbi 4.0 modellnél. A Bali Open Space koncepciója révén a hajó  terasza és a kokpit egybenyitható; a szalon mérete 7%-kal növekedett és meghosszabbodtak a fürdő részelemei. A Bali 4.2 rendelhető szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben. Az első esetben az elrendezés négy kabinos és négy fürdős. A másik verzió esetén a jobb oldali testben kettő, míg a bal oldaliban egy kabin kap helyet. A bal oldali rész a tulajdonosi szekció, kanapéval, pipere/dolgozóasztallal és kifejezetten tágas fürdővel.

HOSSZÚSÁG 12,85 M
MAX. SZÉLESSÉG 7,08 M
FÉRŐHELY 10-12 FŐ

 A júliusban elvihető 3 kabin/3 fürdő/2 zuhanyzós hajó kedvezményes ára: 618 831 EUR (nettó)
Specifikációja innen letölthető.2023-ra szabadon kofigurálható modellünk alapára: 424 780 EUR (nettó)
Specifikációja innen letölthető.